Transport

AVG Transport verzorgt voor een breed scala van nationale en internationale opdrachtgevers de logistiek van onder andere bouwstoffen. Het werkgebied van AVG Transport & Verhuur is de Benelux & Duitsland.

Onze werkzaamheden

Maatwerk in transport en logistiek

Welke transportaanvraag een opdrachtgever ook heeft, wij streven naar de meest gunstige maatwerk oplossing. Dankzij onze eigen goedopgeleide en ervaren chauffeurs, hun motivatie en flexibiliteit, kunnen we op maat werken en snel op elke situatie anticiperen. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van het VCA certificaat.Meer informatie »

Kippertransport & Beton transport

Voor het afvoeren van losgestorte materialen, zoals zand, grind, grond, bouw en afvalstoffen, is AVG Transport dé kippertransport specialist. Niet alleen voor het beton transport voor onze eigen betoncentrale (Heijmix), maar ook voor derden vervoert AVG Transport beton en andere materialen.

Meer informatie »

Volumetransport

Volumetransport is een belangrijke kernactiviteit van AVG Transport. Voor dit transport beschikken wij over schuifvloeren en containercombinaties met een inhoud van 75 tot en met 95 m³.Meer informatie »

Bulktransport of Silo transport

Voor het vervoer van poedervormige producten binnen de Europese landgrenzen, zoals cement en kalk, beschikt AVG Transport over meerdere eigen bulkwagens. Wij voeren het silotransport niet enkel en alleen uit voor de andere AVG divisies, maar ook voor collega-ondernemers en andere opdrachtgevers op de markt.

Meer informatie »

Speciaal transport

Wij voeren het speciaal transport, zoals dieplader vervoer, uit in opdracht van diverse opdrachtgevers, collega-ondernemers en de andere AVG divisies: Infra, Bouwstoffen en Explosieven Opsporing. Speciaal transport is geschikt voor het transport van bijvoorbeeld grondverzetmachines, uitzonderlijke lengtes of zwaar transport: kortom alles wat buiten de standaardmaten valt.

Meer informatie »

Verhuur grondverzetmaterieel

AVG Transport is binnen AVG ook verantwoordelijk voor de inzet van grond-, weg- en waterbouw materieel. Maar ook derden, opdrachtgevers in de Beneluxe en Duitsland, huren onze rupsen, mobiele kranen, laadschoppen en klein materieel.

Meer informatie »

Gladheidsbestrijding

Winterse omstandigheden zijn niet altijd prettig, maar ook hiervoor heeft AVG Transport de juiste oplossing: gladheidsbestrijding. Wij beschikken over een winterdienst die 24/7 voor u paraat staat.

Meer informatie »

AVG werkplaats en Technische Dienst

Het AVG materieel wordt voornamelijk in de eigen werkplaats en mobiele werkplaatsen onderhouden. De werkplaats van AVG en servicedienst is RDW erkend, APK gecertificeerd en beschikt over eigen APK keurmeesters.

Meer informatie »

Eigen machinepark

AVG Transport & Verhuur beschikt over alle ingrediënten om opdrachtgevers bij grond-, weg- en waterbouwprojecten perfect van dienst te zijn. Van klein tot groot volume, silo, kipper tot speciaal transport. Met een eigen wagenpark van 65 trekker-opleggercombinaties ontzorgen onze VCA-gekwalificeerde chauffeurs u graag bij uw logistieke taken.

Meer informatie »

Heeft u vragen?

Bel AVG Transport: +31 (0)485-802029

Welke transportaanvraag u ook heeft, wij streven naar de meest gunstige maatwerk oplossing. Efficiëntie, kwaliteit, ontzorgen en betrouwbaarheid zijn de speerpunten van AVG Transport.