Transport

Afvalcontainer huren

Als u begint aan een groot bouwproject krijgt u gegarandeerd te maken met een hoeveelheid afval die afgevoerd dient te worden. Bij de containerdienst van AVG Transport kunt u verschillende soorten afvalcontainers huren. Voor elke klus heeft AVG Transport de juiste container beschikbaar, of het nu gaat om grote (nieuw)bouwprojecten vanuit de overheid of om de particuliere aanleg of renovatie van uw huis of tuin. Mocht u met een partij overtollige grond zitten, dan helpen wij u daar ook graag mee.

Hoge afval container te huur bij AVG. AVG verhuurt allerlei afvalcontainers, zoals bouwbakkie, puincontainer, afval container, bouwafval container, container voor grond afvoeren, vuilcontainer, grofvuil container, bouwcontainer, containerbak, afzetcontainer, grond container, container voor puin afvoeren en andere containers met verschillende kuub inhoud.
null
AVG Afvalcontainer huren
Bij de containerdienst van AVG Transport kunt u verschillende soorten afvalcontainers huren.
Meer informatie

AVG Grondbank

AVG Transport beschikt over een eigen grondbank waar we de grond naartoe afvoeren. Als er twijfel bestaat over de kwaliteit van de grond testen we deze eerst nog, waarin we eventuele verontreiniging vaststellen. De vervuilde grond maken we daarna onschadelijk, opdat het milieu er niet meer onder lijdt en de grond veilig afgevoerd kan worden.

Heeft u vragen?

Bel AVG Transport: +31 (0)485-802030

AVG Transport verhuurt verschillende soorten afvalcontainers

Wij leveren onze afvalcontainers in heel Nederland: van Groningen tot Limburg, in de grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, maar ook in België.

AVG Transport levert de afvalcontainer aan uw adres en haalt hem weer op. De containers zijn te bestellen in verschillende formaten en voor verschillende soorten afval. U kunt containers van 6 m3 bestellen voor steenpuin, hout, bouwafval, groenafval en sloopafval. We hebben containers van 10 m3 te huur voor hout, groenafval, bouwafval en sloopafval. Ook hebben we containers van 15 m3 in ons assortiment voor steenpuin. Voor grote hoeveelheden afval verhuren we containers van 30 m3 voor sloopafval, groenafval, bouwafval en hout. Bij bovenstaande containers gaat het om open containers. Voor bouwafval en sloopafval leveren we ook nog gesloten containers. Deze hebben een capaciteit van 10 m3. Uiteraard brengen wij de containers met een van onze vrachtwagens naar de door u gekozen bestemming.

AVG Transport is een gerenommeerd transportbedrijf dat buiten de verhuur van afvalcontainers ook vrachtwagen, bulkwagens, veegmachines, mobiele brekers en vele andere soorten materieel levert en verhuurt. Wij verzorgen de logistiek van grote nationale en internationale ondernemingen.

null
AVG Transport
Wij leveren onze afvalcontainers in heel Nederland: van Groningen tot Limburg, in de grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, maar ook in België.
Meer informatie