Transport

Dieplader huren

Heeft u groot materieel te vervoeren en bent u dus op zoek naar een dieplader? Dan bent u bij AVG Transport aan het juiste adres. Volumetransport tot 95 m3 is onze specialiteit en kernactiviteit. Wij verhuren diepladers voor elke klus en voor alle gewichtsklassen. Met de diepladers van AVG Transport kunt u uw materialen vervoeren die niet voldoen aan standaardafmetingen. Zo verzorgen wij lengtetransport, breedtetransport, hoogtetransport en transport van gewicht boven de toegestane massa van 125 ton. Wilt u een dieplader huren? Dan bespreken we met u de vracht en selecteren we een passende dieplader. Zo beschikken we onder andere over een 4+4-dieplader met interdolly-systeem met een laadvermogen tot 86 ton en een drie-assige Eurodieplader met een laadvermogen tot 40 ton.

AVG Transport & Verhuur voor transport en logistiek bij grond-, weg- en waterbouwprojecten. Kippertransport, betontransport, volumetransport, silotransport, verhuur grondverzet machines, gladheidsbestrijding.
null
AVG Transport
Wij verhuren diepladers voor elke klus en voor alle gewichtsklassen. Met de diepladers van AVG Transport kunt u uw materialen vervoeren die niet voldoen aan standaardafmetingen.
Meer informatie

AVG levert maatwerk in transport

Bij AVG Transport leveren we maatwerk. Wij doen er alles aan om uw transportklus naar tevreden te volbrengen. Onze chauffeurs zijn stuk voor stuk in het bezit van het VCA-certificaat, dat garant staat voor een goede opleiding, ruim vaktechnisch inzicht en een degelijke kennis over veiligheid in de transportsector. Ons personeel werkt snel en zorgvuldig en kan improviseren in probleemsituaties. Wij hebben flexibiliteit hoog in het vaandel staan en zullen er altijd alles aan doen om de klus te klaren binnen de door u gestelde grenzen.

Heeft u vragen?

Bel AVG Transport: +31 (0)485-802030

AVG Transport uw partner in vervoer

AVG Transport is de perfecte partner voor het vervoer van uw materieel. Onze jarenlange ervaring op het gebied van uitschuifbaar transport, zwaar transport en oversized transport stelt ons in staat om elke opdracht tot een goed einde te brengen. We verzorgen ook het transport van zowel deelbare als ondeelbare lading, maar ook grote constructies en exceptioneel transport. Daarbij vervoeren (en verhuren!) we ook nog grondverzetmachines, zeven, brekers, en de diepladers zelf.

Gecertificeerd en betrouwbaar

AVG Transport is een volledig gecertificeerd bedrijf (ISO, VCA en GMP B4) en heeft uitgebreide vergunningen om de logistiek te verzorgen in heel Nederland, maar ook in Duitsland en België. Wij beschikken over doorlopende ontheffingen en kunnen ook tijdelijke ontheffingen voor uw transport regelen.

null
AVG Dieplader huren
AVG Transport is de perfecte partner voor het vervoer van uw materieel.
Meer informatie