Infra

Riolering aanleggen

Een riolering aanleggen of een riolering vervangen? Kies dan voor de ervaring, kwaliteit, betrokkenheid en het enthousiasme van AVG Infra. Bekend in de regio.

rioleringbuis-avg-infra

Specialist in rioleringswerken

Een riolering aanleggen of een riolering vervangen? Het is een vak apart waar veel kennis en kunde voor nodig is om kostbaar en hinderlijk onderhoud in de toekomst tot een minimum te beperken. Rioleringswerken, complete rioolstelsels aanleggen, is een belangrijke specialisatie van AVG Infra. Naast het aanleggen, vervangen of reconstrueren van uw riolering verrichten we ook alle werkzaamheden ter voorbereiding van de aansluiting op de riolering en andere rioleringswerkzaamheden. U profiteert van vele jaren ervaring en een onderscheidende aanpak.

AVG style element

Onze pijlers

AVG Infra adviseert en ontwerpt duurzaam en kostenbewust. Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers binnen AVG. Zo ook ons totaalpakket aan diensten op het gebied van bovengrondse en ondergrondse infrastructurele projecten. We willen u graag ook met andere werkzaamheden ontzorgen, zoals met advies en ontwerp, sloopwerkenrecycling van afvalstoffen, grondbank, bodemsanering, wegenbouw, straatwerk en de inrichting van terreinen. Alles in eigen beheer en ook in nauwe samenwerking met de AVG divisies Transport, Bouwstoffen en Explosieven Opsporing.

Unieke aanpak

Voor AVG Infra zijn rioleringswerkzaamheden dagelijks werk, een expertise waar we goed in zijn. Bij alle rioleringswerken werken we volgens het AVG Infra proces. Dit is een onderscheidende aanpak waarmee we u kunnen garanderen dat het werk in de praktijk ook daadwerkelijk uitvoerbaar is en binnen planning en budget wordt gerealiseerd. Hoe we dat doen kunt u lezen op de pagina Advies en Ontwerp.

AVG is gespecialiseerd in een riolering aanleggen, een riolering vervangen, rioleringswerken, complete rioolstelsels en andere rioleringswerkzaamheden.

Vakmensen aan het werk

Onderdeel van de unieke AVG Infra aanpak zijn de korte en open lijnen met alle betrokken partijen én het feit dat we al direct bij het ontwerp van uw rioleringsstelsel onze uitvoerende vakmensen erbij betrekken, medewerkers met veel ervaring. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en worden continue bijgeschoold op het gebied van product- en procesinnovaties. Tijdens het werk maken onze experts gebruik van een groot arsenaal aan eigen materieel om het werk beter en sneller te kunnen verrichten.

AVG style element

Fotogalerij

Maak kennis met AVG Infra!

Bel 0485-802040 voor een afspraak of vraag direct informatie of een offerte aan.