Over AVG

De geschiedenis van AVG

De historie van het familiebedrijf AVG is een spiegel van een tijdsbeeld waarin de industriële ontwikkeling van Europa ook tot uitdrukking komt en zichtbaar wordt. In 1920 begonnen met een kar getrokken door honden, en nu met zogenaamde paardenkracht onder de motorkap. De foto’s geven een beeld van de ontwikkeling van kleinschalige plaatselijke, en later regionale handel naar steeds verder uitgroeiende activiteiten van regionaal naar landelijk.

De opzet van AVG als bedrijvengroep met haar veelvoud van activiteiten en haar Nederlandse en Duitse werkterreinen bieden ook hier uitkomst. De teruggang van de infra-activiteiten in Nederland wordt ruimschoots goedgemaakt door de groei in Duitsland waar door de opgedane kennis van projectontwikkeling de uitvoering van het totale grondwerkpakket wordt verzorgd voor bouwbedrijven die voor grote concerns enorme op- en overslagcentra’s bouwen.

AVG hoofdkantoor Heijen
AVG Eerste Generatie

De recyclingactiviteiten bieden ook telkens nieuwe uitdagingen en kansen. Door de korte lijnen die een familiebedrijf kenmerken worden kansen ook her- en erkent.

AVG kenmerkt zich als een bedrijf wat continue in beweging is, zich niet vastbijt in bestaande structuren, maar op zoek blijft naar nieuwe kansen om haar dienstenpakket up to date te houden, en voor haar klanten totaaloplossingen aan te bieden. Het probleem van een klant je eigen maken, en de oplossing te zoeken, de klant te ontzorgen, dat is de kracht van AVG.

AVG is een familiebedrijf wat zijn wortels heeft in 1920.

AVG neemt u mee terug in de tijd – van het heden naar het verleden.