Infra

Sloopwerken

Sloopwerken in de regio? Kies dan voor de ervaring, kwaliteit, betrokkenheid en het enthousiasme van AVG Infra. Bekend in de regio.

slopen-woning-avg-infra

Partner op het gebied van sloopwerken

AVG Infra wordt veel gevraagd als aannemer voor sloopwerken. Voor gemeenten, woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars en aannemers in onze regio zijn wij dé partner op het gebied van sloopwerken. Totaalsloopwerken en renovatiesloopwerken. Met deskundig en gemotiveerd personeel en een groot arsenaal modern materieel voeren wij in eigen beheer ieder project in elke omvang uit.

AVG style element

Samenwerken: korte en open lijnen

Bij AVG hechten we veel belang aan een goede samenwerking. Aan de basis daarvan staat altijd een gedetailleerd plan van aanpak. Een plan dat in overleg met alle betrokkenen is gemaakt, ook met AVG-ers met kennis van de uitvoering in de praktijk. Gedurende de uitvoering staan in nauw contact met de opdrachtgever. Op deze wijze kunnen we u garanderen dat uw sloopwerk conform planning en binnen budget wordt uitgevoerd. Afspraak is afspraak!

Vakkundig en veilig sloopwerk

AVG sloopt al jaren vakkundig en veilig volgens de beoordelingsrichtlijn BRL SVMS-007. Bij alle sloopwerkzaamheden staat veiligheid en de zorg voor het milieu voorop. De hierbij vrijkomende secundaire grondstoffen worden met behulp van onze brekerinstallaties verwerkt tot waardevolle bruikbare secundaire bouwstoffen, dat kan, indien gewenst, zelfs direct op uw locatie gebeuren.

Totaaloplossing voor sloopwerken

AVG Infra biedt u een totaalpakket aan diensten waar ook grondverzet onderdeel van is. U kiest op maat uit het dienstenpakket van AVG, waarbij we u ook zullen adviseren om, indien van toepassing, de diensten van onze divisies AVG Transport en AVG Bouwstoffen in te zetten. Eén aanspreekpunt!

AVG style element

Maak kennis met AVG Infra!

Bel 0485-802040 voor een afspraak of vraag direct informatie of een offerte aan.