Infra

Aanleg bedrijfsterreinen

Wilt u een bedrijfsterrein (her)inrichten? Kies dan voor de ervaring, kwaliteit, betrokkenheid en het enthousiasme van AVG Infra. Bekend in de regio.

totaaloplossing-bedrijfsterrein-inrichten-avg-infra

Totaaloplossing op maat

Het aanleggen en inrichten van een bedrijfsterrein kan door AVG van A tot Z gerealiseerd worden. We bieden u een totaaloplossing, waar u op maat uit kiest: advies en ontwerp, sloopwerken, bodemsanering, rioleringswerkzaamheden, wegenbouw, straatwerk en de inrichting van het terrein.

AVG style element

Onze kenmerken zijn:

Grondbouw wegenbouw AVG Wegenbouw Infra bij Nabuurs Haps Distributiecentrum. Van grondverzet tot en met aanleg riolering, Wadi, straatwerk, bestrating en aanleg parkeerplaatsen.

Groot- en kleinschalige projecten

Of het project nu klein- of grootschalig is, het (her)ontwikkelen van een bedrijfsterrein vraagt kennis van zaken en een goede voorbereiding. Alle werkzaamheden worden door AVG in eigen beheer en met een groot arsenaal aan eigen materieel uitgevoerd door vakkundige AVG-ers.


AVG Infra, Tiefbau

Eén centraal aanspreekpunt

Voor specifieke onderdelen werken we samen met gerenommeerde projectpartners, maar AVG blijft gedurende het hele project hét aanspreekpunt voor alle betrokken partijen.


Bouwrijp maken industrieterreinen. Grondwerkzaamheden, hallenbouw, distributiecentra, inclusief riolering en bestrating AVG Infra Heijen Wegenbouw en AVG Infra Duisburg Tiefbau.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij staan in ons werkgebied bekend om onze kwaliteit en het nakomen van afspraken. Door onze unieke aanpak blijven we binnen de planning en het budget. AVG heeft al 100 jaar ervaring in het (her)inrichten van bedrijfsterreinen en kent de partijen, richtlijnen en voorschriften in haar werkgebied als geen ander.


Maak kennis met AVG Infra!

Bel 0485-802040 voor een afspraak of vraag direct informatie of een offerte aan.