Infra

AVG Infra levert diensten op het gebied van de boven- en ondergrondse infrastructuur. Grond-, weg- en waterbouw in de ruimste zin van het woord. Van sloopwerken, bodemsanering, grootschalig grondverzet, de aanleg van wegen, bestrating, rioolstelsels, het bouwrijp maken van bouwlocaties van woningen tot grote distributiecentra, de inrichting van woonwijken en de aanleg van bedrijfsterreinen.

AVG Wegenbouw Heijen. AVG Infra, infrastructuur projecten, wegenbouw, bestrating, etc.
AVG style element

Onze werkzaamheden:

Advies en ontwerp op het gebied van bovengrondse en ondergrondse infrastructuur door AVG Infra Nederland.

Advies en ontwerp

AVG Infra beschikt over vele jaren ervaring als het gaat om de ondergrondse en bovengrondse infrastructuur. Die ervaring en kennis staat, samen met onze betrokkenheid, aan de basis van elk succesvol infraproject dat start met een goed en doordacht advies en ontwerp.

Meer informatie »

Bouw- en woonrijp maken

AVG Infra is specialist in het bouwrijp en woonrijp maken van terreinen bestemd voor woningbouw en bedrijfshuisvesting. We bieden onze opdrachtgevers een totaaloplossing voor complete ontzorging, maar kunt u ook op maat kiezen uit onze specifieke diensten.

Meer informatie »

Wegenbouw. AVG Wegenbouw, Infra, is gespecialiseerd in het grondverzet, riolering, straatwerk etc. voor straten, parkeerterreinen, pleinen e.d.
Het inrichten van een bedrijfsterrein kan door AVG van A tot Z gerealiseerd worden. Denk aan advies en ontwerp, sloopwerken, grondverzet, bodemsanering, riolering aanleggen en andere rioleringswerken, het voorbereiden van de aansluiting op de riolering en de aanleg van de wegen, wegenbouw, straatwerk en de inrichting van het terrein.

Aanleg bedrijfsterreinen

De aanleg en inrichting van een bedrijfsterrein, rondom een pand of op een industrieterrein, kan door AVG gerealiseerd worden. Of het project nu klein- of grootschalig is, het (her)ontwikkelen van een bedrijfsterrein vraagt kennis van zaken en een goede voorbereiding. AVG heeft veel ervaring op dit terrein en kent de partijen, richtlijnen en voorschriften in haar werkgebied als geen ander. Meer informatie »

Wegenbouw

Van grote landelijke infrawerken tot en met kleine projecten, AVG heeft een zeer ruime ervaring in grond-, weg- en waterbouw. Het bouwen van wegen maakt onderdeel uit van de totaaloplossing die AVG haar opdrachtgevers biedt. Een specialisatie waar ook andere AVG divisies meestal bij betrokken zijn.

Meer informatie »

Infrastructuur-AVG-Infra-Nederland-wegenbouw
riolering-aanleggen-avg-infra-nederland-infrastructuur

Riolering

Een riolering aanleggen of een riolering vervangen? Voor AVG Infra is dit al vele jaren dagelijks werk, een expertise waar we goed in zijn. En ook bij alle rioleringswerken hanteren we onze onderscheidende aanpak en staat kwaliteit en duurzaamheid voorop. Meer informatie »

Sloopwerken

Voor sloopwerken is AVG Infra een veelgevraagde aannemer. Bij een groot deel van de gemeenten, woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars en aannemers in onze regio zijn wij dé partner op het gebied van sloopwerken. Totaalsloopwerken en renovatiesloopwerken. Met deskundig en gemotiveerd personeel en een groot arsenaal eigen modern materieel voeren wij in eigen beheer ieder project in elke omvang uit.

Meer informatie »

AVG Infra is aannemer voor grote en kleine sloopwerken. Totaalsloopwerken en renovatiesloopwerken.
bodemsanering-avg-infra-nederland-infrastructuur

Bodemsanering

AVG Infra heeft veel ervaring in het saneren van bodems. Voor deze bodemsanering bezit AVG het certificaat BRL SIKB 7000 protocol 7001. Voor onze opdrachtgevers is dit certificaat een garantie dat onze saneringswerkzaamheden volgens de meest recente en landelijk erkende kwaliteitsrichtlijnen worden uitgevoerd. Meer informatie »

Maak kennis met AVG Infra!

Bel 0485-802040 voor een afspraak of vraag direct informatie of een offerte aan.

Onze unieke aanpak staat garant voor goed en snel werk met exacte maatvoering, binnen planning en budget. Eén en ander vanzelfsprekend in goede samenwerking met opdrachtgevers en andere belanghebbenden. AVG Infra levert in haar werkgebied al 100 jaar maatwerk voor een scala van opdrachtgevers, zoals overheden, projectontwikkelaars, aannemers, bedrijven en particulieren.