Explosieven Opsporing Nederland

Advies

Is het gebied verdacht? Moet er een Projectgebonden Risicoanalyse (PRA) worden opgesteld? Heb ik voldoende aan de Pragmatisch Opsporingsadvies (POA)?
Moet er een detectie worden uitgevoerd? Moeten alle verdachte objecten worden benaderd? Wordt er een vrijgave (PVO) na ruiming van de aangetroffen ontplofbare oorlogsresten (explosieven) opgesteld?

advies van avg explosieven opsporing Nederland

Uw partner in het uitvoeren van bodemonderzoek naar ontplofbare oorlogsresten

Voordat u een dergelijk traject ingaat kunnen wij ons voorstellen dat u zich graag laat voorlichten welke zaken allemaal komen kijken bij het uitvoeren van een bodemonderzoek naar ontplofbare oorlogsresten. Door jarenlange ervaring op het gebied van opsporingswerkzaamheden hebben wij expertise opgebouwd voor zowel grootschalige als kleinschalige projecten op het gebied van opsporingswerkzaamheden en kunnen wij u gericht advies geven hoe om te gaan met mogelijk aanwezige ontplofbare oorlogsresten (conventionele explosieven).

AVG style element

Onze adviezen omvat(ten):

voorlichting niet gesprongen explosieven avg

Voorlichting

Onze adviseurs lichten u voor over de noodzaak van een explosieven onderzoek. Indien er een noodzaak bestaat wordt een advies uitgebracht op welke wijze de vervolgwerkzaamheden moeten plaatsvinden. Dit kan zijn een vooronderzoek, een risicoanalyse en/of opsporingswerkzaamheden.


partner onderzoek conventionele explosieven

Betrokkenheid

Wij nemen de tijd voor u als opdrachtgever en zijn oprecht betrokken bij uw project. Wij geven volledig inzicht in onze processen, bieden ondersteuning en oplossingen die technisch en financieel haalbaar zijn. Voor zowel groot- als kleinschalige projecten wordt een pragmatische advies gegeven op het gebied van het opsporen en benaderen van ontplofbare oorlogsresten (CE, NGE).


ontzorgen adviseren opsporen conventionele explosieven avg

Ontzorgen

Wij proberen met onze advieswerkzaamheden de opdrachtgever te ontzorgen en dragen zorg voor een beheersbaar resultaat voor de uit te voeren werkzaamheden. Voorbeelden hiervan zijn: Het bijstaan bij het aanvragen van subsidie in de vorm van het schrijven van een raadsvoorstel (voor gemeenten), directievoering, opstellen van besteksposten en communicatie met opdrachtgevers, overheid en EODD.


AVG style element

Fotogalerij

Heeft u vragen?

Bel Explosieven Opsporing Nederland: 0416-700220