Bouwstoffen

AVG Bouwstoffen is een gecertificeerde leverancier die naast Baublocks ook beton (mortel), cement, zand, grint, afvalcontainers, mobiele zeven, puinbrekers en nog veel meer bouw- en grondstofmaterieel levert.

bouwstoffen-shovel-zand-grind-beton-cement-avg
AVG style element

Onze werkzaamheden

beton-mortel-avg-bouwstoffen

Beton (mortel)

AVG levert KOMO gecertificeerde betonmortel in allerlei soorten, hoeveelheden en milieuklassen. Onze  moderne betoncentrales zowel in Nederland als in Duitsland staan garant voor een groot assortiment betontoepassingen van hoge en duurzame kwaliteit.

Meer informatie »

Containers

AVG heeft verschillende soorten containers beschikbaar. Hierin kunt u allerlei soorten afval kwijt. Dit kan afval zijn wat vrij komt bij een verbouwing, nieuwbouw of renovatie van uw huis of tuin.

Meer informatie »

AVG verhuurt allerlei afvalcontainers, zoals bouwbakkie, puincontainer, afval container, bouwafval container, container voor grond afvoeren, vuilcontainer, grofvuil container, bouwcontainer, containerbak, afzetcontainer, grond container, container voor puin afvoeren en andere containers met verschillende kuub inhoud.
baublocks-bouwblokken-avg-bouwstoffen-beton

Baublocks

Iedere bouwblok wordt gemaakt van gecertificeerde grondstoffen. Hiermee bent u verzekerd van een product wat op het eind van zijn leven geen problemen oplevert. Het stapelblok is 100% recyclebaar en door de noppenconstructie eenvoudig te stapelen. Meer informatie »

Zeven en brekers

AVG Bouwstoffen heeft verschillende mobiele puinbrekers en zeven. Deze zijn gecertificeerd en zijn in te zetten voor het verwerken van vrijkomend puin, asfalt en beton. De zeefmachines zijn zowel mét als zonder machinist en of shovel te huur.

Meer informatie »

mobiele-zeven-puinbrekers-avg-bouwstoffent
mpg-avg-bouwstoffen

MPG

MPG is een jong bedrijf met ervaren ouders. AVG en Mobicem: twee veelzijdige bedrijven die, in 2013, hun krachten bundelden voor een menginstallatie voor droge poeders en mortels. Hieruit is MPG ontstaan en snel uitgegroeid tot een serieuze speler in de wereld van de speciale bindmiddelen en mortels. Meer informatie »

Recycling

AVG heeft vele jaren ervaring op het gebied van recycling en afvalvervoer. Onze klanten zijn er zeker van dat hun afvalstromen op de meest kosteneffectieve en milieutechnisch verantwoorde wijze worden verwerkt.

Meer informatie »

recycling-puin-afval-grondstoffen-bouwstoffen-avg

Heeft u vragen?

Bel AVG Bouwstoffen: 0485-551260

Ons acceptatieregelement is op te vragen aan de balie op onze vestiging aan het Hoogveld 20 in Heijen.

AVG Bouwstoffen is een gecertificeerd bedrijf dat buiten betonblokken ook betonmortel, afvalcontainers, zeven en brekers en nog veel meer grondstoffen en materieel levert. Ons personeel bestaat uitsluitend uit gediplomeerde vaklui die pas tevreden zijn als u dat bent.