Bouwstoffen

Recycling

AVG heeft vele jaren ervaring op het gebied van recycling en afvalvervoer. Onze klanten zijn er zeker van dat hun afvalstromen op de meest kosteneffectieve en milieutechnisch verantwoorde wijze worden verwerkt.

Bouw- en sloopafval

De bouw- en sloopafval wordt uit gesorteerd op diverse materialen, waaronder hout en plastic. Deze worden dan afgevoerd om vervolgens verwerkt te worden tot nieuwe producten. We accepteren geen witgoed.

puin-recycling-avg-bouwstoffen-puin-afval-grond-recycling
zeven-brekers-huren-avg-bouwstoffen-heijen-bouw

Puinrecycling

Het puin dat op onze locaties wordt aangenomen wordt door onze mobiele brekers gebroken tot granulaten om te hergebruiken voor onderverharding van wegen en verharding van paden.

Eveneens kunnen wij op (uw) locatie breken met onze mobiele brekers. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Houtrecycling

Hout komt voornamelijk vrij uit bouw- en sloopwerkzaamheden. Afval- en sloophout wordt aangeleverd in de kwaliteitssoorten A-, B-, en C-hout. Bij de acceptatie wordt het hout gesorteerd op kwaliteit. De verschillende houtsoorten worden vervolgens door middel van de houtrecyclinginstallatie verkleind tot biobrandstof voor het opwekken van duurzame energie in bio-energiecentrales in binnen- en buitenland.

shovel-hout-recycling-avg-bouwstoffen-puin-afval-grond-recycling
avg-grondbank-recycling-bouwstoffen

Grondbank

Alle grond wordt aangenomen en verwerkt onder de BRL9335. De grond wordt eerst opgebulkt tot 1000 ton, waarna hier een monster van genomen wordt voor een keuring. Deze bepaalt bij welke klasse hij wordt ingedeeld. Daarna bulken we verschillende klasse op tot 2000 ton. Waarna een keuring volgt die bepaalt waar we de grond naar afvoeren.

Scheepsverlading

AVG heeft zijn recyclinglocatie met directe aansluiting op de Maas. Met een kade van 110 meter kunnen we schepen tot 3.000 ton laden en lossen. Tevens kunnen we de complete logistiek aanbieden voor zowel aanvoer en afvoer van het te varen product.

scheepsverlading-avg-bouwstoffen-recycling

Overige Diensten

AVG Recycling Heijen BV biedt ook de volgende diensten aan.

Voor zowel bedrijven als particulieren.

  • Plaatsten/verhuren van containers
  • Leveren en afhalen van zand en grind
  • Leveren en afhalen granulaten

Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Afvalcontainer bestellen? Kleine container huren, 6m3 container, 10m3 container bestellen voor afval, puin, grond, hout, sloopafval, etc.
AVG style element
AVG style element

Heeft u vragen?

Bel AVG Bouwstoffen: 0485-551260

Ons acceptatieregelement is op te vragen aan de balie op onze vestiging aan het Hoogveld 20 in Heijen.