Infra

Bouwrijp en woonrijp maken

Wilt u een woonwijk of een bedrijfsterrein bouwrijp en woonrijp laten maken? Kies dan voor de ervaring, kwaliteit, betrokkenheid en het enthousiasme van AVG Infra.

Bouwrijp en woonrijp maken van woonwijken en bedrijfsterreinen.

Specialist in het bouwrijp en woonrijp maken van woonwijken en bedrijfsterreinen

Als specialist in het bouwrijp en woonrijp maken van woonwijken en bedrijfsterreinen bieden wij onze opdrachtgevers een totaaloplossing voor complete ontzorging. AVG Infra biedt u onder andere de volgende diensten aan waarop u op maat kunt kiezen: advies en ontwerp, sloopwerken, bodemsanering, riolering aanleggenwegenbouw, straatwerk en de inrichting van terreinen.

AVG style element

Waarom AVG?

expertise-avg-infra-bouwrijp-woonrijp-maken

Expertise

Met de expertise van onze vakmensen hebben wij in de afgelopen 100 jaar in ons werkgebied al heel wat terreinen gereed gemaakt om te wonen, te werken en te leven. Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid, staan garant voor de bekende AVG kwaliteit en werken volgens strikte veiligheidsnormen. Daarbij hebben onze medewerkers de beschikking over voldoende eigen materieel om complete infrastructurele projecten uit te voeren.


voorbereiding-terrein-avg-infra-duurzaam

Duurzaamheid en kwaliteit

Duurzaamheid en kwaliteit zijn voor ons de twee belangrijkste pijlers onder ieder project. Hoe we dat aanvliegen en binnen de planning en het budget weten te blijven, leest u op de pagina Advies en ontwerp. AVG Infra zorgt voor een zorgvuldige uitvoering van de bovengrondse en ondergrondse infrastructuur, een uitstekende voorbereiding van uw terrein, hét uitgangspunt voor alle verdere werkzaamheden.


vervolgwerkzaamheden-avg-infra-expert-bouwrijp-woonrijp

Vervolgwerkzaamheden

Voor de vervolgwerkzaamheden kunt u ook een beroep op onze expertise doen. AVG kan voor u de definitieve wegverhardingen maken (asfalt, stenen of klinkers), parkeerhavens bouwen, waterpartijen aanbrengen, verlichting plaatsen, tot en met straatmeubilair en andere verfraaiende elementen.


Maak kennis met AVG Infra!

Bel 0485-802040 voor een afspraak of vraag direct informatie of een offerte aan.