Over AVG

Deelneming

avg logo

AVG Mineralische Baustoffe GmbH

Dit bedrijf is een gezamenlijke onderneming die we in 2005 met de heer Drettas hebben opgericht. Hij was voorheen werkzaam als bedrijfsleider in de cementindustrie, en is sindsdien gevestigd in Duisburg-Rheinhausen. Wij handelen in de verschillende cementproducten maar ook in o.a. kalk, hydraulische bindmiddelen, vliegas etc. We werken hierbij samen met diverse producenten, en verzorgen een breed scala aan producten voor onze afnemers in binnen- en buitenland.

Onze afnemers zijn te vinden in de betonmortelindustrie, maar ook bij betonwarenfabrikanten. Ook de grote infrastructurele werken (wegenbouw / tunnelbouw / luchthavens) worden op maat beleverd. Niet alleen het product, maar ook het logistieke proces wordt door AVG Mineralische Baustoffe GmbH in een pakket aangeboden.

MPG logo

MPG

MPG is een jong bedrijf met ervaren ouders. Ontstaan in 2013 uit een samenwerking tussen Ramon Janssen van AVG en Gerrit Drenth van Mobicem. Waar Mobicem zich specialiseerd in cement, scheepstransport en menginstallaties voor infrastructurele werken, beweegt AVG zich in de transport- en bouwstoffensector, infra en explosievenopruiming. Twee veelzijdige bedrijven die in 2013 een gezamenlijke behoefte hadden aan een menginstallatie voor droge poeders en mortels. Hieruit is MPG ontstaan, wat snel uitgegroeit is tot een serieuze speler in de wereld van de speciale bindmiddelen en mortels.