Bouwstoffen

Containers

AVG heeft verschillende soorten containers beschikbaar. Hierin kunt u allerlei soorten afval kwijt. Dit kan afval zijn wat vrij komt bij een verbouwing, nieuwbouw of renovatie van uw huis of tuin. Denk aan een puincontainer, bouwafval container, container voor groenafval of een container om grond af te voeren.

Containerverhuur bij AVG Bouwstoffen

Containerverhuur bij AVG Bouwstoffen. AVG verhuurt allerlei afvalcontainers, zoals bouwbakkie, puincontainer, afval container, bouwafval container, container voor grond afvoeren, vuilcontainer, grofvuil container, bouwcontainer, containerbak, afzetcontainer, grond container, container voor puin afvoeren en andere open en gesloten containers met verschillende kuub inhoud.

Een afvalcontainer bestellen?

AVG verhuurt verschillende soorten afvalcontainers, zoals puincontainers, bouwafval containers, sloopafval containers, grondcontainers, container voor tuinafval, bouwcontainers, groenafval containers, hout containers, puinbak of bouwbak, steenafval containers, grond containers en containers voor sloopafval.

Op deze pagina ziet u de opties van AVG voor containerverhuur. Klik op de container die uw voorkeur heeft en u komt op een pagina met meer informatie: het soort afval dat in de container mag, hoeveel kub de container groot is, wat er allemaal wel en niet in de afvalcontainer mag. U kunt de gewenste afvalcontainer direct online huren. Wilt u meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen.

De afval containers die u bij AVG kunt huren hebben de volgende volumes:

  • Container 6 m3 (steenpuin, groenafval, tuinafval, hout, bouw- en sloopafval)
  • Container 10 m3 (groenafval, hout, bouw- en sloopafval)
  • Gesloten container 10 m3 (bouw- en sloopafval)
  • Container 15 m3 (steenpuin)
  • Container 30 m3 (groenafval, tuinafval, hout, bouw- en sloopafval)

Levergebied containers

AFVALCONTAINER BESTELLEN? Ons levergebied voor de hier aangeboden containers is een straal van 30 km om Heijen en uitsluitend in Nederland. Mocht u een container in Duitsland nodig hebben of voor verder weg een container willen huren, neem dan telefonisch contact met ons op. Gelieve de bestellingen minimaal 2 werkdagen voor de leverdag te plaatsen i.v.m. het inplannen van de vrachtauto’s.

AVG style element

Containers huren

Container 6 mᶟ

Container 10 mᶟ

Gesloten container 10 mᶟ

Container 15mᶟ

Container 15mᶟ

Container 30 mᶟ

AVG style element

Heeft u vragen?

Bel AVG Bouwstoffen: 0485-551260

Ons acceptatieregelement is op te vragen aan de balie op onze vestiging aan het Hoogveld 20 in Heijen.