Infra

Wegenbouw

Wilt u een weg aanleggen? Kies dan voor de ervaring, kwaliteit, betrokkenheid en het enthousiasme van AVG Infra. Bekend in de regio.

wegen-bouwen-met-avg-infra

Ervaren partner in grote en kleine projecten

Al 100 jaar legt AVG Infra Nederland wegen aan. Van grote landelijke infrawerken tot en met kleine projecten, AVG heeft een zeer ruime ervaring in grond-, weg- en waterbouw. Onze opdrachtgevers zijn onder andere provincies, gemeenten, Rijkswaterstaat, waterschappen, projectontwikkelaars, aannemers, bedrijven en particulieren. Het werkgebied van AVG Infra betreft grote delen van Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. In deze regio hebben we al heel veel wegen aangelegd en verrichten we ook het onderhoud. Als geen ander kennen we in dit gebied alle instanties, richtlijnen en voorschriften. Voor onze vaste opdrachtgevers werken we door heel Nederland. AVG is daarnaast ook in Duitsland actief. AVG Bau is gevestigd in Duisburg. 

AVG style element

AVG kenmerkt zich o.a. door:

wegenbouw-infrastructuur-avg-infra]

Onze unieke aanpak

Het credo van AVG is kwaliteit, duurzaamheid en het nakomen van afspraken. Om dit credo waar te maken werken we met (bouw)teams, open en korte lijnen en worden vakmensen met uitvoeringskennis al direct bij het ontwerpproces betrokken. Ingrediënten die u de garantie geven voor een uitvoerbaar, goed en doordacht ontwerp. Binnen de planning en het budget blijven vereist een gedegen voorbereiding. Daar heeft onze afdeling Advies en Ontwerp een unieke aanpak voor. Op deze afdeling werken deskundige medewerkers die gespecialiseerd zijn in infrastructurele ontwerpen, zoals wegenbouwkundige ontwerpen. Zij beschikken over up-to-date kennis over materialen en kennen de richtlijnen voor uitvoering en de duurzaamheid van constructies. Kennisontwikkeling, productinnovaties en procesverbeteringen zijn belangrijke taken van onze experts op de afdeling Advies en Ontwerp.

aanleg-wegen-avg-infra

Grond-, weg- en waterbouw totaaloplossing

Het bouwen van wegen maakt onderdeel uit van de totaaloplossing van AVG Infra. Opdrachtgevers kiezen op maat uit een compleet dienstenpakket voor grond-, weg- en waterbouw projecten. Hieronder vallen onder meer advies en ontwerp, sloopwerkenbodemsanering, riolering aanleggen en andere rioleringswerken, het voorbereiden van de aansluiting op de riolering en de aanleg van de wegen, het inrichten van terreinen zoals parkeerterreinen, het straatwerk, de waterpartijen en de verlichting, het straatmeubilair en meer.

De AVG wegenbouwers

De daadwerkelijke aanleg van de wegen ligt in de handen van vakkundige en ervaren AVG wegenbouwers. Zij staan garant voor de bekende AVG kwaliteit en werken binnen onze strikte veiligheidsnormen. Onze vakmensen hebben de beschikking over een groot arsenaal eigen materieel om complete wegenbouw projecten en andere infrastructurele projecten geheel in eigen beheer uit te voeren.

AVG Infra Nederland legt wegen aan. Van grote landelijke wegenbouw projecten en infrawerken tot en met kleine projecten, AVG heeft een zeer ruime ervaring in grond-, weg- en waterbouw.
Aanleg Asfaltwegen AVG
grondbank-avg-infra-wegenbouw-infrastructuur
infrastructuur-AVG-Infra-Nederland-wegenbouw

AVG Totaal

De totaaloplossing van AVG Infra gaat verder dan een compleet pakket aan diensten voor de wegenbouw en andere ondergrondse en bovengrondse infrastructurele projecten. Samen met de divisies AVG Transport, AVG Bouwstoffen en AVG Explosieven Opsporing kunnen we opdrachtgevers compleet ontzorgen. Eén partner, één aanspreekpunt.

AVG style element

Maak kennis met AVG Infra!

Bel 0485-802040 voor een afspraak of vraag direct informatie of een offerte aan.