Over AVG

Sinds 1920

De historie van het familiebedrijf AVG is een spiegel van een tijdsbeeld waarin de industriële ontwikkeling van Europa ook tot uitdrukking komt en zichtbaar wordt.

AVG heeft zijn wortels in 1920, toen de overgrootvader van huidige eigenaar met een hondenkar groenten vervoerde tussen Gennep en Venlo. De grootvader begon daarna kleinschalig grondverzet te verrichten. Vader Jan Janssen begon in 1974 met aannemings- en transportbedrijf J.A.M. Janssen in zijn eigen achtertuin van zijn huis in Gennep. In het begin nog alleen, maar langzaam begon het bedrijf te groeien, dus toen de omvang dermate werd, dat het niet meer in zijn achtertuin paste, en uit de woonwijk weg moest, verhuisde het bedrijf naar het naburige Heijen. Hoewel sindsdien nog wel enige bedrijfsverplaatsingen hebben plaatsgevonden en er verschillende vestigingen in Nederland en Duitsland bijkwamen, bleef AVG Heijen trouw.

In 2010 komt de huidige 4e generatie aan het roer en vindt de aandelenoverdracht plaats. Ramon Janssen tekent voor de formule van klantgerichte inzet en het ontzorgen van klanten op steeds meer terreinen. Hierdoor neemt AVG een grote vlucht en groeit AVG op zowel bestaande en nieuwe activiteiten.

AVG Eerste Generatie

GeschiedenisAVG staat voor kwaliteit.


Certificaten

co2 prestatieladder avg

CO2-Prestatieladder

AVG logo

SROI - Invulling sociale en maatschappelijke activiteiten