Bouwstoffen

Recycling en grondbank

AVG Bouwstoffen is niet alleen sterk in het recyclen van onder andere bouwafval, we gebruiken ook veelal gerecycled materiaal als grondstof voor onze projecten. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van recycling bent u bij ons dus verzekerd van verantwoord bouwmateriaal.

avg-grondbank-recycling-bouwstoffen

AVG Bouwstoffen Recycling

Uw bouw- en sloopafval wordt bij ons op gedegen en kostenefficiënte wijze gesorteerd en verwerkt tot nieuwe, secundaire bouwmaterialen. Hierbij immobiliseren we stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, zodat de materialen veilig opnieuw gebruikt kunnen worden als secundaire grondstof. Milieubelastende stoffen worden ook door toevoeging van materiaal op cementbasis gefabriceerd tot nieuwe grondstof. AVG Bouwstoffen kan veel grondstoffen recyclen, zoals puin, hout, verontreinigde grond, bouw-, sloop- en puinafval. Hout verwerken we tot brandstof. Op de overzichtspagina van AVG Bouwstoffen kunt u zien wat al onze mogelijkheden zijn.

Gerecycled materiaal afnemen

U kunt bij ons niet alleen terecht voor de verwerking van uw bouwafval; ook kunt u bij ons gerecycled materiaal afnemen. Deze grondstoffen winnen wij uit het afval dat vrijkomt bij onze bouw-, sloop- en infrastructuurprojecten. De kwaliteit van deze grondstoffen is altijd zeer hoog, terwijl de prijs beduidend lager is dan bij primaire grondstoffen. Wij kunnen u onder andere gerecyclede menggranulaat, betongranulaat en zandkorrelmix leveren. Op onze website vindt u een overzicht van ons volledige assortiment.

AVG Bouwstoffen Grondbank

AVG Bouwstoffen beschikt over een eigen grondbank. Hier vervoeren wij het zand naartoe dat vrijkomt bij onze projecten. Al het zand wordt gesorteerd en op overzichtelijke wijze gescheiden gehouden. Verontreinigde grond wordt onschadelijk gemaakt. Onze grondbank is een verantwoorde plek voor uw overtollige zand. Ook kunt u er zelf allerlei soorten grond aanschaffen. Kijk voor een compleet overzicht van onze diensten en producten op onze AVG Bouwstoffen overzichtspagina.

Om uw afval af te voeren, staan de containers van AVG Bouwstoffen ook tot uw beschikking. Wij verhuren aparte containers voor de verschillende soorten afval, zoals puinafval, houtafval en sloopafval. Kijk op de website van AVG Bouwstoffen voor de mogelijkheden.

avg-bouwstoffen-contact-3
AVG Bouwstoffen
AVG Bouwstoffen is een gecertificeerd bedrijf dat buiten betonblokken ook betonmortel, afvalcontainers, zeven en brekers en nog veel meer grondstoffen en materieel levert. Ons personeel bestaat uitsluitend uit gediplomeerde vaklui die pas tevreden zijn als u dat bent.
Meer informatie

Heeft u vragen?

Bel AVG Bouwstoffen: +31 (0)485-551260