Transport

Gladheidsbestrijding

AVG Transport is een gecertificeerd bedrijf dat er is voor al uw logistieke uitdagingen. Als het in de winter gevroren heeft, staat u voor het voldongen feit van een glad, bevroren wegdek. Onze winterdienst helpt u dag en nacht in uw strijd tegen de kou. AVG Transport levert alles om uw straat of bedrijventerrein weer begaanbaar te maken. Zo verhuren we voertuigen die door sneeuw kunnen ploegen of het weg kunnen schuiven. Ook verhuren we strooiwagens om de weg berijdbaar te maken.

winterdienst-avg-transport
null
AVG Gladheidsbestrijding
Onze ervaren professionals zorgen ervoor dat u in de winter uw werk kunt blijven doen.
Meer informatie

Het ijsvrij maken van wegen, stoepen, fietspaden en parkeerplaatsen

Wij maken stoepen, wegen, fietspaden, parkeerplaatsen en complete industrieterreinen helemaal ijsvrij voor u. Onze winterdienst staat in het seizoen vierentwintig uur per dag voor u klaar en zeven dagen in de week. Wij hebben een grote capaciteit, dus we kunnen altijd snel ter plaatse zijn.

Heeft u vragen?

Bel AVG Transport: +31 (0)485-802030

Voorkom problemen in de winter

Onze ervaren professionals zorgen ervoor dat u in de winter uw werk kunt blijven doen. Door het strooien van zout blijft de weg vrij. AVG Transport werkt, levert en verhuurt in heel Nederland en in alle grote steden, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. We leveren niet alleen het materieel om uw gebied ijsvrij te maken, maar ook het strooizout zelf.

AVG helpt u de winter door

AVG Transport helpt u niet alleen de winter door, maar is ook beschikbaar voor grondverzet, wegenbouw en andere logistieke aangelegenheden. Zo verhuren we containerwagens, bulkwagens en laadschoppen. Volumetransport tot 95 m3 is onze specialiteit en kernactiviteit. Wij verhuren diepladers voor elke klus en voor alle gewichtsklassen. Met de diepladers van AVG Transport kunt u uw materialen vervoeren die niet voldoen aan standaardafmetingen. Zo verzorgen wij lengtetransport, breedtetransport, hoogtetransport en transport van gewicht boven de toegestane massa van 125 ton. Voor elke opdracht selecteren we een passende dieplader. Geen klus is te groot of te klein voor AVG Transport. Ons personeel werkt snel en zorgvuldig en kan improviseren in probleemsituaties. Wij hebben flexibiliteit hoog in het vaandel staan en zullen er altijd alles aan doen om de klus te klaren binnen de door u gestelde grenzen.

null
AVG Transport
AVG Transport is een gecertificeerd bedrijf dat er is voor al uw logistieke uitdagingen.
Meer informatie