Infra

Grondverzet

Mogelijk moet u voor uw bouwproject een bepaalde hoeveelheid grond getransporteerd of afgevoerd hebben. AVG Infrastructuur is uw ideale partner in grondverzet. Of het nu gaat om het egaliseren van een terrein, het creëren van een kunstmatige heuvel of het afvoeren van uw overtollige grond naar onze grondbank, AVG Infrastructuur heeft een passende oplossing voor al uw wensen.

avg-grondbank-recycling-bouwstoffen
header-infra-avg-infrastructuur-nederland
AVG Grondverzet
Of het nu gaat om het egaliseren van een terrein, het creëren van een kunstmatige heuvel of het afvoeren van uw overtollige grond naar onze grondbank, AVG Infrastructuur heeft een passende oplossing voor al uw wensen.
Meer informatie

Grondverzet, bodemonderzoek en bodemsanering door AVG Infra

Vervuilde grond kunnen wij op een veilige en verantwoorde voor u saneren. Na bodemonderzoek verricht te hebben constateren we de mate van verontreiniging en of dat risico’s met zich meebrengt. Het uiteindelijke besluit tot saneren hangt ook nauw samen met de uiteindelijke bestemming of functie van uw bouwproject. Na de sanering kijken we wat er met de grond moet gebeuren. Het afgevoerde materiaal wordt zo veel mogelijk gerecycled, wat wij binnen ons bedrijf zelf verzorgen. Het prettige aan AVG Infrastructuur is dat u alle diensten die betrekking hebben op grondverzet, bodemonderzoek en bodemsanering onder één dak vindt, zodat u slechts met één partij te maken heeft die alles voor u regelt en zorgt dat het proces soepel verloopt. AVG Infra heeft namelijk nauw en intensief contact met de andere onderdelen van AVG, zoals AVG Bouwstoffen en AVG Transport.

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om elke grote of kleine klus aan te pakken, zoals de aanleg van een nieuwe weg. Wij hebben alle machinerie in huis om uw project te laten slagen, zoals laadschoppen, vrachtwagens en mobiele kranen. We werken uitsluitend met vakkundig personeel en ons bedrijf is in het bezit van alle vergunningen en certificaten, zodat u zeker kunt zijn van kwalitatief goede diensten.

Heeft u vragen?

Bel AVG Infra: +31(0)485-802040

AVG Infra is overal

Onze werkgebied strekt zich onder andere uit in heel Limburg, van Maastricht tot Venlo en Venray. We verrichten onze werkzaamheden op het gebied van grondverzet ook in Noord-Brabant en Gelderland, bijvoorbeeld in de regio Nijmegen. AVG Infrastructuur is de perfecte partner in grondverzet en bodemsanering.

header-infra-avg-infrastructuur-nederland
AVG Infra
We werken uitsluitend met vakkundig personeel en ons bedrijf is in het bezit van alle vergunningen en certificaten, zodat u zeker kunt zijn van kwalitatief goede diensten.
Meer informatie