Transport

Betonmixer huren

Als u voor uw klus een betonmixer wilt huren, bent u bij AVG Transport aan het juiste adres. Wij leveren u betonmixers, stortpijpen en mixerpompen tot een gieklengte van 62 meter. De betonmortel die wij leveren valt onder te verdelen in een aantal soorten en milieuklassen en vervaardigen wij zelf in onze eigen betoncentrale. U kunt voor elke hoeveelheid bij ons terecht. In ons eigen laboratorium houden wij een scherp oog op de kwaliteit en samenstelling van onze betonmortel. Onze ervaren experts zorgen voor een mooi resultaat bij uw bouwproject.

beton-mixer-vrachtwagen-lossen-beton-bouw-avg-bouwstoffen
null
AVG Betonmixer huren
Als u voor uw klus een betonmixer wilt huren, bent u bij AVG Transport aan het juiste adres.
Meer informatie

Specialist in vervoer van losgestort materiaal

AVG Transport is de specialist in het vervoeren van losgestort materiaal. U kunt daarbij denken aan grond, zand en grind, maar ook aan afvalstoffen. Grond transporteren we van en naar onze eigen grondbank, waar zorgvuldig beleid voorkomt dat er vermenging optreedt tussen verschillende partijen grond. Ook zorgen we ervoor dat verontreinigde grond onschadelijk is gemaakt, opdat het milieu niet belast wordt. Poedervormig materiaal zoals kalk en cement vervoeren we ook met onze eigen bulkwagens die geschikt zijn voor silotransport.

Betonmixers en ander grondverzetmaterieel

AVG Transport staat als volledig (VCA-)gecertificeerd bedrijf garant voor duurzame kwaliteit en vakkundig maatwerk. U kunt bij ons niet alleen terecht voor alle benodigdheden rondom beton, maar ook voor veel andere machines en grondstoffen. Zo verhuren we shovels, mobiele kranen, veegmachines en nog veel meer. Ook nemen wij elke grote of kleine klus aan op het gebied van infrastructuur, een aparte tak binnen AVG. U kunt bij ons terecht voor de aanleg van fietspaden, het renoveren van bestaande constructies zoals bruggen en het opnieuw bestraten van wegen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij goede banden opgebouwd met overheden en andere belanghebbenden met wie u tijdens het werk aan uw project te maken kunt krijgen. Hierdoor kunnen wij u een soepele samenwerking garanderen tussen de verschillende partijen. De kracht van AVG is dus dat u voor een veelheid aan diensten slechts één aanspreekpunt heeft.

Heeft u vragen?

Bel AVG Transport: +31 (0)485-802030

null
AVG Transport
Wij leveren u betonmixers, stortpijpen en mixerpompen tot een gieklengte van 62 meter.
Meer informatie