Transport

Veegmachine huren

Als gevolg van de werkzaamheden rondom uw bouwproject laat u waarschijnlijk een vervuilde werkplek achter. Vaak is het een hoop extra werk om dit manueel weer in orde te maken. Gelukkig kunt u een veegmachine van AVG Transport huren. Onze veegmachines maken de vervuilde wegen die u bereden heeft van en naar uw bouwproject weer schoon. Ook zijn ze inzetbaar om intensief gebruikte bedrijventerreinen schoon te maken.

straatwerk grond gelijkmaken
null
AVG Veegmachine huren
Onze veegmachines maken de vervuilde wegen die u bereden heeft van en naar uw bouwproject weer schoon.
Meer informatie

Verhuur grondverzetmaterieel

AVG Transport verhuurt niet alleen veegmachines; wij leveren alle machinerie en grondstoffen die u nodig heeft voor uw klus. Zo verhuren wij ook brekers, containerwagens, shovels en nog veel meer. Heeft u groot materieel te vervoeren en bent u dus op zoek naar een dieplader? Dan bent u bij AVG Transport aan het juiste adres. Volumetransport tot 95 m3 is onze specialiteit en kernactiviteit. Wij verhuren diepladers voor elke klus en voor alle gewichtsklassen. Met de diepladers van AVG Transport kunt u uw materialen vervoeren die niet voldoen aan standaardafmetingen.

Naast transport ook bouwstoffen

Bij onze bouwstoffentak kunt u ook terecht voor materialen als beton, cement, mortel en handige prefab baublocks die stapelbaar zijn middels een noppenconstructie. Ook verhuren veel verschillende soorten containers voor hout, groenafval, steenpuin, bouwafval en sloopafval.

Heeft u vragen?

Bel AVG Transport: +31 (0)485-802030

Maatwerk is onze specialiteit

Bij AVG Transport leveren we maatwerk. Wij doen er alles aan om uw transportklus naar tevreden te volbrengen. Onze chauffeurs zijn stuk voor stuk in het bezit van het VCA-certificaat, dat garant staat voor een goede opleiding, ruim vaktechnisch inzicht en een degelijke kennis over veiligheid in de transportsector. Ons personeel werkt snel en zorgvuldig en kan improviseren in probleemsituaties. Wij hebben flexibiliteit hoog in het vaandel staan en zullen er altijd alles aan doen om de klus te klaren binnen de door u gestelde grenzen. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf dat grondverzet, rioolwerkzaamheden, wegenbouw en nog veel werkzaamheden uitvoert in zowel Nederland als in het buitenland. Ons werkgebied omvat namelijk ook België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

null
AVG Transport
Ons werkgebied omvat namelijk ook België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland
Meer informatie