Transport

Rupskraan huren

Bij het werk aan uw project is er een bouwput ontstaan met een bodemsamenstelling die uw werkzaamheden kan bemoeilijken. Hier biedt een rupskraan van AVG Transport uitkomst. Ons bedrijft heeft jarenlange ervaring met onder andere grondverzet, sloopwerkzaamheden en rioolwerkzaamheden. Ook hebben wij specialisten in dienst op het gebied van het opsporen van conventionele explosieven (OCE). Deze andere tak van AVG, AVG Explosieven Opsporing Nederland, maakt ook veelvuldig gebruik van onze rupskranen.

zeven-brekers-huren-avg-bouwstoffen-heijen-bouw
null
AVG Rupskraan huren
Ons bedrijft heeft jarenlange ervaring met onder andere grondverzet, sloopwerkzaamheden en rioolwerkzaamheden.
Meer informatie

Rupskraan voor explosieven opsporing

Onze experts op het gebied van explosieven opsporing voeren vooronderzoek uit en stellen naar wens een risicoanalyse op. Ook voorzien ze u uitgebreid van professioneel advies. Als blijkt dat er een kans bestaat dat er in de buurt van uw projectplek conventionele explosieven in de waterbodem of in de grond aanwezig zijn, gaan onze experts over tot detectiewerkzaamheden. Mocht er daadwerkelijk sprake zijn van conventionele explosieven, dan benaderen wij de verdachte objecten en dragen we het materiaal veilig en zorgvuldig over aan de EOD, de enige partij in Nederland die de explosieven tot ontploffing mag brengen.

Heeft u vragen?

Bel AVG Transport: +31 (0)485-802030

Rupskranen geschikt voor sloopwerken

Onze rupskranen maken uw werk licht en gemakkelijk. De kranen, die een beveiligde cabine hebben, kunnen uitgerust worden met een sloophamer, die uw sloopwerk eenvoudiger maakt. Ook kunnen we een crusher op de rupskraan installeren, die uw bouwafval tot een gemakkelijk vervoerbaar formaat verkleint. De kantelbak zorgt ervoor dat de kraan inzetbaar is bij grondverzet als laadschop. AVG Transport heeft al dit hoogwaardige materieel in huis, en zeer vakkundig personeel om het te bedienen.

AVG Transport is gecertificeerd en werkt uitsluitend met professionals

AVG Transport heeft alle logistieke certificaten in huis en werkt uitsluitend met goed opgeleide professionals. Naast rupskranen verhuren wij ook mobiele kranen, bulkwagens, betonpompen en -mixers en diepladers. U kunt ons materieel huren met een goed opgeleide en kundige chauffeur. U kunt er echter ook voor kiezen om zelf een chauffeur met de juiste papieren te leveren. U huurt dat alleen de machine en kunt zelf aan de slag.

null
AVG Transport
Onze rupskranen maken uw werk licht en gemakkelijk.
Meer informatie