Transport

Mobiele kraan huren

Bij de aanleg van uw nieuwe project moet er het een en ander verplaatst en getransporteerd worden. Daarvoor schakelt u een mobiele kraan van AVG Transport in, die het werk in de bouwput een stuk eenvoudiger maakt. Of het nu gaat om een mobiele kraan voor rioolwerkzaamheden, voor het (mechanisch) straten en afwerken van een nieuwe weg of een mobiele graafmachine die u nodig hebt voor het grondverzet van uw project.

zeven-brekers-avg-bouwstoffen-heijen-bouw
null
AVG Mobiele kraan huren
Bij de aanleg van uw nieuwe project moet er het een en ander verplaatst en getransporteerd worden.
Meer informatie

AVG Transport heeft alles in huis om de opdracht tot een succes te maken. De grond die vrijkomt, kunnen we afvoeren naar onze eigen grondbank en ontdoen van eventuele verontreiniging. Op deze manier is de grond niet meer schadelijk voor het milieu.

Kranen bestemd voor sloopwerk

Op onze mobiele kranen kan een sloophamer worden geïnstalleerd voor het slopen van bijvoorbeeld asfalt. Ook kunnen we de kraan met een kantelbak uitrusten, zodat u een shovel heeft die u kunt gebruiken bij uw graafwerkzaamheden. Ook kunt u een kraan nodig hebben bij de opsporing van conventionele explosieven. Via AVG Explosieven Opsporing Nederland, een andere tak van AVG, kunnen we u daar ook in adviseren. Wij voeren vooronderzoek uit en stellen naar wens een risicoanalyse op. Als blijkt dat er een kans bestaat dat er in de buurt van uw projectplek conventionele explosieven in de waterbodem of in de grond aanwezig zijn, gaan onze experts over tot detectiewerkzaamheden. Mocht er daadwerkelijk sprake zijn van conventionele explosieven, dan benaderen wij de verdachte objecten en dragen we het materiaal veilig en zorgvuldig over aan de EOD, de enige partij in Nederland die de explosieven tot ontploffing mag brengen.

Heeft u vragen?

Bel AVG Transport: +31 (0)485-802030

Professioneel verhuur van kranen

AVG Transport verhuurt mobiele kranen (en veel andere machines) aan zowel particulieren als bedrijven en aan de overheid. Ons bedrijf is volledig gecertificeerd en beschikt over uitermate vakkundig personeel. Buiten mobiele kranen verhuurt AVG Transport ook nog containerwagens, diepladers, rupskranen en nog veel meer ander materieel dat u nodig heeft voor uw project.

null
AVG Transport
AVG Transport verhuurt mobiele kranen (en veel andere machines) aan zowel particulieren als bedrijven en aan de overheid.
Meer informatie