Infra

Infrastructuur

AVG Infrastructuur is een allround bouwbedrijf dat voor u klaarstaat op het gebied van onder andere wegenbouw, grondverzet en ondergrondse werkzaamheden zoals rioolconstructies. Ons bedrijf is volledig gecertificeerd en in het bezit van uitgebreide bouwvergunningen. AVG Infrastructuur heeft milieu hoog in het vaandel staan. Waar mogelijk gebruiken we zelf gerecyclede grondstoffen en het bouwafval dat ontstaat bij onze werkzaamheden wordt ook zo veel mogelijk omgezet in nieuwe secundaire bouwstoffen, zoals asfaltgranulaat. Wij verzorgen werkzaamheden en geven advies omtrent infrastructuur in heel Limburg en de regio Nijmegen, maar ook in de rest van Nederland en in Duitsland.

totaaloplossing-bedrijfsterrein-inrichten-avg-infra
header-infra-avg-infrastructuur-nederland
AVG Infra
AVG Infrastructuur is een allround bouwbedrijf dat voor u klaarstaat op het gebied van onder andere wegenbouw, grondverzet, ondergrondse werkzaamheden zoals rioolconstructies.
Meer informatie

AVG Infrastructuur

U kunt bij ons terecht voor de aanleg van fietspaden, het renoveren van bestaande constructies zoals bruggen en het opnieuw bestraten van wegen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij goede banden opgebouwd met overheden en andere belanghebbenden met wie u tijdens het werk aan uw project te maken kunt krijgen. Hierdoor kunnen wij u een soepele samenwerking garanderen tussen de verschillende partijen. Het unieke aan ons bedrijf is dat u voor een veelheid aan diensten slechts één aanspreekpunt heeft. De lijntjes tussen de verschillende onderdelen van AVG (Infrastructuur, Transport en Bouwstoffen) zijn namelijk kort, wat voor u als klant bijzonder prettig en overzichtelijk is.

Heeft u vragen?

Bel AVG Infra: +31(0)485-802040

Gemotiveerde vaklieden

Al het materieel dat komt kijken bij de aanleg of verbouwing van nieuwe infrastructuur staat tot onze beschikking in het eigen machinepark van AVG Infrastructuur. U kunt bij ons voertuigen huren als laadschoppen, vrachtwagens en betonmixers. Alle apparatuur wordt bediend door gemotiveerde vaklieden die uw klus snel en veilig tot een succes maken. De grondstoffen die we gebruiken worden vooral gewonnen uit gerecycled materiaal en de kwaliteit ervan wordt continue getoetst in ons eigen laboratorium. Ook beschikken wij over een eigen beton- en cementcentrale.

AVG Infrastructuur is hét bedrijf op het gebied van wegaanleg, sloopwerken, het aanleggen van parkeerterreinen en nog veel meer.

header-infra-avg-infrastructuur-nederland
AVG Infrastructuur
AVG Infrastructuur is hét bedrijf op het gebied van wegaanleg, sloopwerken en het aanleggen van parkeerterreinen en nog veel meer.
Meer informatie