Infra

Parkeerplaats aanleggen

Als u op zoek bent naar een bedrijf voor het aanleggen van een parkeerplaats, bent u bij AVG Infra aan het juiste adres. Wij ontwerpen en leggen uw parkeerterrein of parkeergarage aan volgens de richtlijnen van Nederlandse Norm (NEN). Ons bedrijf is gecertificeerd en heeft uitgebreide vergunningen. Ook onderhouden we goede contacten met alle overheden en andere belanghebbenden die geïnformeerd moeten worden over de aanleg van uw nieuwe parkeerplaats.

wegenbouw-infrastructuur-avg-infra]
header-infra-avg-infrastructuur-nederland
AVG Parkeerplaats aanleggen
AVG Infrastructuur heeft een eigen machinepark en levert zelf alle grondstoffen voor uw project.
Meer informatie

AVG Parkeerplaats aanleggen

Als u een parkeerplaats wilt aanleggen, kunt u dat het beste volgens NEN 2443 doen. AVG Infra bouwt alle parkeerterreinen volgens deze richtlijnen en aanbevelingen. In NEN 2443 staan onder andere regels voor breedte, diepte en hoogte van parkeervakken. Oudere parkeerplaatsen zijn vaak niet breed genoeg, omdat auto’s in het verleden minder groot, en met name minder breed waren. Vaak staan de huidige auto’s dus te krap op oude parkeerplaatsen en kan men niet op een fatsoenlijke manier uitstappen. In NEN 2443 is een minimumbreedte van 2,50 meter opgenomen. Ook het al dan niet plaatsen van pilaren in parkeergarages wordt onder de loep genomen. Verder worden parkeerplaatsen ingedeeld in types, zoals langparkeerplaatsen met toegespitste richtlijnen. Ten slotte geeft NEN 2443 advies over breedtes van rijbanen en de aanleg van bochten en rijbanen in parkeergarages. AVG Infra houdt alle nieuwe ontwikkelen bij NEN zorgvuldig bij, zodat uw parkeerplaats altijd volgens de geldende richtlijnen aangelegd wordt.

Heeft u vragen?

Bel AVG Infra: +31(0)485-802040

Eigen machinepark en gerecycled materiaal

AVG Infra heeft een eigen machinepark en levert zelf alle grondstoffen voor uw project. Wij werken zo veel mogelijk met gerecycled materiaal, wat het milieu minder belast en voordeliger is voor u. De afvalstoffen recyclen we zelf en produceren zo secundaire grondstoffen, zoals asfaltgranulaat. Dit materiaal gebruiken we weer voor de aanleg van uw parkeerplaats. Ons bedrijf heeft de beschikking over onder andere vrachtwagens, betonmixers, en graafmachines. Onze eigen beton- en cementafdeling levert producten van hoge kwaliteit.

header-infra-avg-infrastructuur-nederland
AVG Infra
Onze eigen beton- en cementafdeling levert producten van hoge kwaliteit. Op onze Infra pagina komt u meer te weten over de mogelijkheden en onze projecten.
Meer informatie