Woonrijp maken nieuwbouwplan De Cuijkse Tuinen


Projecten Beschrijving

AVG Wegenbouw heeft de opdracht verkregen voor het woonrijp maken van de laatste fase van de woonwijk ‘De Cuijkse tuinen’ en om de ontsluitingsweg naar de wooneilanden opnieuw te voorzien van een asfaltdeklaag. Verder worden er een aantal drempels aangebracht, ook deze worden uitgevoerd in asfalt.

‘De Cuijkse tuinen’ is een prachtige nieuwbouwlocatie in De Heeswijkse Kampen in Cuijk. Kenmerkend voor het plan is het vele groen en water rond de woningen met grote tuinen.

Woonrijp maken van een nieuwbouwplan wordt uitgevoerd wanneer alle woningen door de bouwaannemer zijn opgeleverd en de nieuwe bewoners hun intrek hebben genomen in de woning. Dit houdt in dat eerst de tijdelijke bouwweg wordt verwijderd, in dit geval is dat een oude klinkerweg. Na verwijdering wordt de kantopsluiting opnieuw op de juiste hoogte gesteld.

De afwatering wordt aangelegd door middel van kolken die de watertoevoer krijgen vanuit een gestrate goot. Het regenwater wordt daarna via een infiltratieriool terug gevoerd naar de ondergrond. Als de betonbanden zijn aangebracht worden de voetpaden, de parkeerplaatsen en de rijbaan met nieuwe materialen bestraat.

AVG Wegenbouw is content weer een mooi project uit te mogen voeren voor de gemeente Cuijk. En dat lijkt andersom ook het geval te zijn. Erg aardig zo’n taart, én lekker!


Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

PROJECT LOCATIE

De Heeswijkse Kampen in Cuijk

OPDRACHTGEVER

Gemeente Cuijk

UITVOERING

AVG Infra

JAAR

2020