Projecten - Voor de industriële betonvloeren vertrouwt Rattmann volledig op de betoncentrale van AVG

Voor de industriële betonvloeren vertrouwt Rattmann volledig op de betoncentrale van AVG


Projecten Beschrijving

Al langere tijd levert betoncentrale AVG Heijmix Heijen de beton voor Rattmann uit Straelen. Zo werd onlangs voor de betonvloeren van meerdere nieuwe koelcellen van Gärtnerei Maes in Straelen, zo’n 750 m3 beton geleverd.


Géén staalmatten nodig

De AVG betoncentrale kan het beton geheel op wens van de klant samenstellen. Voor deze betonvloeren koos Rattmann voor beton met staalvezels. Dit zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige betonvloer zonder dat er betonmatten gelegd hoeven te worden. Hierdoor bespaart Rattmann veel tijd.

De beton wordt in verband met de verwerking in meerdere fases geleverd.


Beton verpompen

Bij dit project moest het beton allemaal verpompt worden. De AVG betoncentrale werkt dan graag samen met vloerenbedrijf Engelen voor de pompen. Ook voor het verpompen van deze specifieke betonmortel kon vloerenbedrijf Engelen de juiste pomp leveren.

Rattmann maakt al meer dan tien jaar betonvloeren voor de industrie en de land- en tuinbouw. Rattmann werkt net als betoncentrale AVG Heijmix heel veel in de regio Straelen, Kevelaer en Weeze. Voor het leveren van de beton wil Rattmann graag een betrouwbare beton leverancier die met hen mee denkt. Hierin hebben Rattmann en AVG zich helemaal gevonden.

PROJECT LOCATIE:

Straelen, Duitsland

UITVOERING:

AVG Bouwstoffen

OPDRACHTGEVER:

Rattmann

JAAR:

2018