Projecten - Mooi einde aan langlopend project De Steeg in Leunen

Mooi einde aan langlopend project De Steeg in Leunen


Projecten Beschrijving

Onlangs (maart 2019) heeft AVG Wegenbouw De Steeg in Leunen woonrijp gemaakt in opdracht van projectontwikkelaar Nebuvast uit Gennep. 

Dit project dateert al uit 2011, toendertijd is de oude discotheek ‘De Steeg’ door AVG gesloopt en zijn de eerste werkzaamheden verricht om er woningen te bouwen.

Toen de crisis in de bouw begon werden helaas ook deze woningen moeilijk of niet verkocht. Voor de geplande woningen bleek ook nagenoeg geen vraag te zijn. Om die reden werd in 2014 het bestemmingsplan gewijzigd zodat er ook andere woningen gerealiseerd konden worden. 

In al die jaren realiseerde AVG Wegenbouw elk jaar een stukje van dit plan en is het project afgelopen januari afgerond. Naast de sloop van de oude discotheek is in de loop der jaren ook grondverbetering aangebracht, een riolering aangelegd en is de bestrating gemaakt. Het project is bovendien door AVG Wegenbouw voorzien van verlichting, bomen, hagen en een speelplek voor de jeugd. Hiermee hebben we een langlopend project tot een mooi einde gebracht.

PROJECT LOCATIE:

Leunen, Nederland

UITVOERING:

AVG Infra – Wegenbouw

OPDRACHTGEVER:

Nebuvast

JAAR:

2019