Herinrichting Schuttersplein en Schoolstraat in Milsbeek voorspoedig verlopen


Projecten Beschrijving

April 2021 – AVG Wegenbouw heeft vanaf oktober 2020 gewerkt aan de herinrichting van het Schuttersplein en de Schoolstraat in Milsbeek. Een project uit het boekje! Heldere communicatie vooraf en tijdens de werkzaamheden, met alle betrokken partijen inclusief de omwonenden, zorgde voor begrip en medewerking bij het ingrijpende project.

In verband met corona werd de voorlichting vooraf voor omwonenden deze keer online ter beschikking gesteld door AVG in samenwerking met de gemeente Gennep. Daarin lieten we omwonenden aan de hand van de plannen zien wat er stond te gebeuren, in welke volgorde, wat er van hen verwacht werd en waar ze terecht konden voor vragen.

Naast de tijdelijke overlast waar alle begrip voor was, werd met name voor het afkoppelen van het regenwater de medewerking van de omwonenden gevraagd. Daarbij konden de AVG medewerkers rekenen op een optimale medewerking.
Met elke bewoner afzonderlijk werd contact opgenomen om te organiseren dat hun regenwater werd afgekoppeld van het vuilwaterriool. Binnen het projectgebied komt het regenwater nu via een infiltratieriool dat 2,5 meter diep in de grond ligt, in het grondwater terecht.

Op het Schuttersplein hebben we een mooie indeling gemaakt met betonnen banken met houten bekleding en led verlichting. Dit is de leidraad van het plein en de afscheiding naar de rijwegen eromheen, in het centrum van de banken is het evenementenplein voor het dorp Milsbeek gerealiseerd.

Door het gezamenlijke doel om een mooie nieuwe buitenruimte in het centrum van Milsbeek te realiseren, konden wij rekenen op alle medewerking van de omgeving en buurtbewoners.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

PROJECT LOCATIE

Milsbeek, Nederland

OPDRACHTGEVER

Gemeente Gennep

UITVOERING

AVG Wegenbouw

JAAR

2020 + 2021