AVG Heymix investeert in kwaliteitsbeton


Projecten Beschrijving

AVG is per 1 juli gestart met het produceren van betonmortel in onze nieuwe centrale in Wanssum. Deze betoncentrale hebben wij in overeenstemming met Holcim Bouwmaterialen BV overgenomen. Tijdens de bouwvak heeft de locatie dicht gezeten om de nodige aanpassingen en verbeteringen door te voeren. Inmiddels draait de betoncentrale in Wanssum weer volop.

De werkzaamheden afgelopen zomer, tijdens de sluiting van de locatie, waren hard nodig. Zo hebben we de voorraadbunkers compleet vernieuwd van de centrale, is het gehele terrein opgeruimd en is de centrale voorzien van nieuwe hoogwaardige grondstoffen. Daarnaast hebben we de oude shovel vervangen en is er nieuwe software geïnstalleerd voor een optimale besturing van de betoncentrale.

De huidige aanpassingen zijn pas het begin van de verdere AVG-saus die zal worden doorgevoerd. Een nieuwe indeling van de voorraadvakken en het schilderen van de centrale met bijbehorende silo’s staan ook nog op de planning. Het is voor ons namelijk van belang om de hoogwaardige kwaliteit, die klanten van ons gewend zijn, eveneens iets verder in het zuiden uit te kunnen leveren.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

PROJECT LOCATIE

Wanssum, Nederland

UITVOERING

AVG Bouwstoffen

JAAR

2022