Projecten - 2.000 m3 beton voor topsportaccommodatie ‘Talent Centraal Nijmegen’

2.000 m3 beton voor topsportaccommodatie ‘Talent Centraal Nijmegen’


Projecten Beschrijving

AVG Heijmix levert, in opdracht van Mertens bouwbedrijf uit Weert en De Jong Betonvloeren uit Rijssen, beton op Sportpark De Dennen, op de hoek Rosa de Limastraat en Neerbosschweg, te Nijmegen. Het betreft een breedte- en topsportaccommodatie voor onder andere turnen en judo, genaamd ‘Talent Centraal Nijmegen’ (TCN).

Dit gebouw zal straks bestaan uit een breedtesportzaal, freerunningzaal, springzaal, kidsgym, dojo en twee turnzalen. Daarnaast is er ruimte voor medische disciplines zoals fysiotherapie en een sportarts én voor onderwijs en onderzoek. Belangrijk is dat de accommodatie ook toekomst bestendig is. Dit betekent dat ruimten flexibel kunnen worden ingezet en dat geanticipeerd kan worden op wijzigingen in sportbehoeften.

Omdat het een topsportaccommodatie betreft, moet deze voldoen aan de strenge eisen van het NOC*NSF. Voor ons als leverancier betekent dit dat ook onze beton aan deze eisen moet voldoen.

De uitvoerder geeft aan zeer tevreden te zijn over de samenwerking met AVG. Mengmeester Ron Smits heeft de planning goed onder controle en houdt op een prettige manier contact met de uitvoerder.

In totaal zal er zo’n 2.000m3 beton worden verwerkt.

PROJECT LOCATIE:

Nijmegen, Nederland

UITVOERING:

AVG Bouwstoffen

OPDRACHTGEVER:

Mertens Bouwbedrijf

JAAR:

2018