Center Parcs investeert half miljard in vernieuwing en krijgt dankzij AVG Heymix gele terrassen bij VIP-huisjes


Projecten Beschrijving

In het noordelijkste puntje van Limburg, omringd door een schitterende groene en bosrijke omgeving, ligt Center Parcs het Heijderbos. Het bungalowpark biedt voor elk wat wils. Zo staat Heijderbos bekend om de snelste wildwaterbaan in het tropisch zwembad en beschikt het park over een uitgebreid indoor jungle-speelparadijs. In 2019 werd bekend gemaakt dat Center Parcs ruim een half miljard gaat investeren in de vernieuwing van huisjes en faciliteiten. Heijderbos is één van de parken op de renovatielijst en heeft dankzij AVG Heymix wel heel bijzondere terrassen gekregen bij een aantal huisjes.

Center Parcs vernieuwd

Center Parcs gaat flink vernieuwen. De ruim 550 miljoen euro wordt geïnvesteerd in het moderniseren van de zeven grootste vakantieparken in Nederland, België en Duitsland. Het geld wordt met name gebruikt voor de renovatie van vakantiehuisjes en het opknappen van het subtropische Aqua Mundo zwembad, de centrale voorzieningen en de infrastructuur. De investering is een grote stap bij het realiseren van de internationale strategie om de gastbeleving binnen Center Parcs te verrijken.

Grootste deel investering naar cottages

Het grootste gedeelte van de investering (ongeveer 85%) besteedt Center Parcs aan het vernieuwen van de cottages en hotelkamers. Hiermee wil Center Parcs inspelen op de groeiende behoefte aan luxe accommodaties en unieke ervaringen. Zo zet Center Parcs in op de vernieuwing en uitbreiding van de meest luxe cottages, waaronder de VIP-huisjes.

Gele terrassen voor de VIP-huisjes

In opdracht van Woutim, een professioneel allround bedrijf dat thuis is in alle disciplines op het gebied van schilderwerken, heeft AVG Heymix zo’n 150 kuub beton bij Heijderbos geleverd. Deze keer was het geen standaard beton, maar werd er door AVG Heymix beton met een gele kleur geproduceerd. Deze gele beton werd gebruikt voor het aanleggen van nieuwe bijzonder ogende terrassen bij zo’n 65 VIP-huisjes. Vloerenbedrijf Engelen heeft in het doolhof van huisjes steeds een andere vorm van de terrassen weten te creëren en daarmee topwerk geleverd. In mei is AVG Heymix begonnen met het leveren van het gekleurde beton. In totaal zijn we ongeveer drie weken bezig geweest met het storten van verschillende terrassen. Het beton moest namelijk mooi recht gekamd worden met een bezem en de randen werden afgewerkt met een spatel.


Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

PROJECT LOCATIE

Center Parcs Heijderbos, Heijen

OPDRACHTGEVER

Woutim

UITVOERING

AVG Bouwstoffen

JAAR

2020