De AVG Baublocks verspreiden zich steeds verder Duitsland in


Projecten Beschrijving

AVG Baublocks, beter bekend als stapelblokken of bouwblokken, zijn betonnen blokken die worden gestapeld volgens het ‘LEGO®’-systeem. Onze Baublocks worden gemaakt van gecertificeerde grondstoffen en zijn 100% recyclebaar. Ze worden regelmatig in Nederland geplaatst, maar sinds kort krijgen we steeds meer aanvragen vanuit Duitsland. Deze keer kwam de vraag vanuit Sprockhövel namens het bedrijf Müller & Sohn.

Müller & Son is net als AVG een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat en actief is in de recyclingbranche. Het bedrijf is gespecialiseerd in duurzame aluminium recycling en biedt full-service oplossingen voor haar klanten. Voor de opslag van aluminium heeft Müller & Son nieuwe opslagboxen nodig en daar zijn onze Baublocks uiterst geschikt voor.

Eind mei zijn we gestart met het eerste project voor sleufsilo’s in Sprockhövel. Dankzij de noppenconstructie is het eenvoudig om de Baublocks te stapelen. Deze hebben we dan ook direct tijdens de levering geplaatst. Het bedrijf Müller & Son was hier zo tevreden over dat we in november een tweede opdracht hebben gekregen voor het plaatsen van opslagboxen.

De vraag naar onze Baublocks reikt steeds verder Duitsland in. In juli hebben we onze eerste opdracht voor opslagboxen in Duisburg voor De Beijer afgerond. Ook daar hebben we een tweede project gegund gekregen, maar daarover later meer.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

PROJECT LOCATIE

Sprockhövel, Duitsland

OPDRACHTGEVER

Müller & Sohn 

UITVOERING

AVG Bouwstoffen

JAAR

2022