Projecten - AVG Baublocks voor Duitslands grootste festival Parookaville

AVG Baublocks voor Duitslands grootste festival Parookaville


Projecten Beschrijving

Parookaville is een stad die eenmaal per jaar in juli ontwaakt op een voormalige RAF-legerbasis bij Airport Weeze. De festivalstad vormt een plek waar bezoekers de vreugde van het leven vieren dankzij de prachtige dance muziek van bekende dj’s (zoals Armin van Buuren, Martin Garrix en Robin Schulz) en toffe vuurwerkshows.

Het Duitse dancefestival wordt sinds 2015 georganiseerd en behoort sinds dit jaar in de internationale topklasse van muziekfestivals. Parookaville is het grootste festival in Duitsland en lokte dit jaar maar liefst 210.000 bezoekers naar het terrein in drie dagen tijd.

Met zoveel bezoekers en meerdere podia en tenten staat veiligheid hoog in het vaandel bij Parookaville. Dankzij de pallet Baublocks van AVG Bouwstoffen was het mogelijk om de constructie van de podia, tenten en steigers te verzwaren, waardoor het geheel steviger werd.

De pallet Baublocks beschikken over speciaal ontworpen heftruck inkepingen die ervoor zorgen dat de blokken eenvoudig op te pakken en te verplaatsen zijn.

Een andere leuke bijkomstigheid is dat AVG de mogelijkheid biedt om de Baublocks met logo te leveren. Zo was het logo van Next Events (de organisator van het dancefestival) duidelijk zichtbaar op de blokken.

Naast de mogelijke opties van heftruck inkepingen en logo’s op de blokken, beschikt AVG over veel meer opties in haar assortiment Baublocks. De blokken zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van hele maten (1600 x 800 x 400 mm) tot aan kwart maten (400 x 800 x 400 mm). Daarnaast is er ook een variatie in de afwerking mogelijk (glad/schuin/afgerond/flexibel).

Meer weten over AVG Baublocks? Neem contact met ons op!

PROJECT LOCATIE:

Weeze, Duitsland

UITVOERING:

AVG Bouwstoffen

OPDRACHTGEVER:

Next Events

JAAR:

2019