Projecten - AVG Bau Goch biedt Goldbeck totaalpakket bij bouw logistiekcentrum voor TST

AVG Bau Goch biedt Goldbeck totaalpakket bij bouw logistiekcentrum voor TST


Projecten Beschrijving

In Bönen, nabij Dortmund, heeft logistiek dienstverlener Trans Service Team (TST) een grondstuk van maar liefst 57.000 m2 gekocht. Binnen een jaar moet daar een logistieke hal van ca. 28.000 m2 en een kantoorgebouw zijn gebouwd en grote parkeerplaatsen zijn aangelegd. De werkzaamheden zijn inmiddels begonnen.

Verantwoordelijk voor de bouw is hoofdaannemer Goldbeck. AVG Bau biedt Goldbeck het totaalpakket aan diensten voor wat betreft het grondverzet, het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van alle verhardingen, zoals asfalt en beton, de rioleringswerkzaamheden en het straatwerk. Een mega klus, maar eentje waar AVG Bau Goch heel veel ervaring in heeft.


Trans Service Team

TST uit Worms is een vooraanstaande logistieke dienstverlener in Duitsland. In Bönen gaat TST kleefstoffen van het Henkel concern opslaan, ompakken en verdelen naar verkooplocaties door heel Duitsland. Dagelijks zullen rond de 70 vrachtwagens het nieuwe logistieke centrum bezoeken en verlaten. Om de omgeving niet tot last te zijn bouwt AVG Bau Goch een zeer grote parkeerplaats voor de vrachtwagens en de auto’s van de medewerkers. TST verwacht minimaal 300 arbeidsplaatsen te bieden in Bönen. Als Goldbeck rond mei 2019 de gebouwen klaar heeft zullen de nieuwe arbeidskrachten nog bijna een jaar nodig hebben om de locatie compleet op te bouwen. De locatie wordt conform de nieuwste maatstaven binnen de logistieke branche gebouwd.

PROJECT LOCATIE:

Bönen, Duitsland

UITVOERING:

AVG Bau

OPDRACHTGEVER:

Goldbeck

JAAR:

2018