Infra

Straatwerk

Straatwerk in Gelderland, Limburg of Noord-Brabant? Kies dan voor de ervaring, kwaliteit, betrokkenheid en het enthousiasme van AVG Infra. Bekend in de regio.

wegen-bouwen-met-avg-infra

Straatwerk, waarmee we allerlei soorten bestratingen bedoelen, is onderdeel van het totale dienstenpakket van AVG Infra. Het vakkundig leggen van bijvoorbeeld tegels en klinkers wordt tegenwoordig veelal machinaal uitgevoerd waarbij de vakmensen van AVG de beschikking hebben over de nieuwste technieken. Zo kunnen we op parkeerterreinen, wegen of trottoirs allerlei soorten verhardingen snel en goed aanbrengen. AVG Infra richt zich op grote en kleinschalige infrastructurele projecten in haar werkgebied. Met een totaaloplossing. Zo biedt AVG Infra onder andere de volgende diensten aan: advies en ontwerp, sloopwerken, bodemsanering, riolering aanleggen en andere rioleringswerken, het voorbereiden van de aansluiting op de riolering en de aanleg van de wegen, wegenbouw, bestrating en de inrichting van terreinen.

AVG style element
straatwerk rand aanleggen
straatwerk-aanleggen-avg-infra
straatwerk grond gelijkmaken

Uw straatwerk volgens planning en binnen budget

AVG beschikt over eigen modern materieel en vakkundige en gemotiveerde medewerkers. Projecten worden in eigen beheer conform planning en budget uitgevoerd. Die garantie kunnen we u geven dankzij onze unieke aanpak. Over deze aanpak leest u alles op de pagina Advies en Ontwerp.

AVG style element

Maak kennis met AVG Infra!

Bel 0485-802040 voor een afspraak of vraag direct informatie of een offerte aan.