Infra

Sloopwerken

In de aanloop naar uw bouwproject komt u wellicht tot de conclusie dat er materiaal van de bouwplaats verwijderd moet worden. Het kan gaan om overtollige of vervuilde grond of aanwezige constructies als gebouwen of bruggen. AVG Infra, een volledig gecertificeerd vakbedrijf, is de ideale partner voor al uw sloopwerkzaamheden. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark met laadschoppen, mobiele zeven en brekers en vrachtwagens en hebben goed opgeleid personeel om het materiaal te bedienen.

slopen-woning-avg-infra
header-infra-avg-infrastructuur-nederland
AVG Sloopwerken
AVG Infrastructuur, een volledig gecertificeerd vakbedrijf, is de ideale partner voor al uw sloopwerkzaamheden.
Meer informatie

AVG Sloopwerken

De grond die afgevoerd dient te worden slaan we op in onze eigen grondbank. Door zorgvuldig beheer voorkomen we vermenging van de verschillende partijen grond. Van tevoren stellen we vast of er sprake is van vervuilde grond en besluiten we wat ermee moet gebeuren. Verontreinigde grond wordt op een veilige en milieuvriendelijke wijze verwerkt.

Heeft u vragen?

Bel AVG Infra: +31(0)485-802040

Totaal- en renovatiesloopwerken

AVG Infra biedt zowel totaalsloopwerken als renovatiesloopwerken aan. We stellen samen met u een plan van aanpak op dat de basis vormt voor het sloopwerk. Zo weet u zeker dat het project uit wordt gevoerd op een manier die u prettig vindt. Ook betrekken wij u als opdrachtgever bij het gehele proces, zodat u de touwtjes in handen blijft houden.

Verantwoord en veilig

Alle sloopwerken van AVG Infra gebeuren op een verantwoorde en veilige manier. Zo slopen wij volgens de BRL SVMS-007-beoordelingsrichtlijn. Zo bent u verzekerd van goed en vakkundig sloopwerk met oog voor milieu en recycling. Onze experts zetten het puin dat vrijkomt namelijk om in secundaire grondstoffen. Dit kunnen ze al dan niet op locatie doen. Op deze manier komt u op een milieuvriendelijke en goedkope wijze aan nieuwe bouwstoffen.

AVG Infra biedt haar diensten omtrent sloopwerken aan in Noord-Brabant, Limburg en Gelderland, waaronder de regio Nijmegen. Voor onze vaste klanten verrichten wij onze werkzaamheden ook in de rest van Nederland. U kunt bij ons ook terecht voor andere werkzaamheden, zoals bodemsanering, grondverzet en rioolwerkzaamheden.

header-infra-avg-infrastructuur-nederland
AVG Infra
Alle sloopwerken van AVG Infrastructuur gebeuren op een verantwoorde en veilige manier.
Meer informatie