Infra

Wegenbouw

AVG Infra is uw perfecte partner in wegenbouw. Ons volledig gecertificeerde bedrijf heeft alle vergunningen in huis om de aanleg van een nieuwe weg te realiseren of een bestaande weg van gedegen onderhoud te voorzien. We hebben ruime ervaring met klussen in opdracht van projectontwikkelaars, aannemers, bedrijven en overheden, maar ook voor kleinere particuliere projecten staan we klaar. Onze ruime staat van dienst en goede naam verzekeren u van vakwerk.

header-infra-avg-infrastructuur-nederland
AVG Infra Nederland legt wegen aan. Van grote landelijke wegenbouw projecten en infrawerken tot en met kleine projecten, AVG heeft een zeer ruime ervaring in grond-, weg- en waterbouw.
AVG Wegenbouw
AVG Infrastructuur is uw perfecte partner in wegenbouw. Ons volledig gecertificeerde bedrijf heeft alle vergunningen in huis om de aanleg van een nieuwe weg te realiseren.
Meer informatie

AVG Wegenbouw

Ons vakkundige personeel klaart iedere klus snel en zorgvuldig en voorziet u van gericht advies. Geen project is te groot of te klein. We luisteren goed naar uw wensen en ontwerpen samen met u de nieuwe weg, zodat deze perfect aansluit bij uw ideeën.

Heeft u vragen?

Bel AVG Infra: +31(0)485-802040

De werkwijze van AVG Infra

AVG Infra verhuurt zelf alle machines en voertuigen die nodig zijn, zoals vrachtwagens, laadschoppen en containers. Ook leveren we onze eigen (waar mogelijk gerecyclede) grondstoffen, zodat u verzekerd bent van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Omdat we het milieu en algemene duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, hergebruiken we zo veel mogelijk afvalmaterialen die vrijkomen bij onze sloopwerkzaamheden en vormen we ze om tot secundaire grondstoffen. Dit nieuw gewonnen asfaltgranulaat gebruiken we bij de aanleg van uw nieuwe weg. Op deze verantwoorde manier kunt u met een gerust hart uw project laten uitvoeren door AVG.

Het werkgebied van AVG Infra

AVG Infra heeft een groot werkgebied en legt wegen aan in heel Limburg en Noord-Brabant, maar ook in de regio Nijmegen en andere delen Gelderland en de rest van Nederland. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met de betrokken partijen in ons werkgebied zijn de lijntjes kort. U kunt bij ons terecht voor het aanleggen of vernieuwen van asfalt, voor het aanleggen van straatwerk of voor advies over de aanleg van een nieuwe asfaltweg.

Naast advies een werkzaamheden op het gebied van asfalt en wegenbouw, staat AVG Infra ook klaar voor de realisatie van andere bouwprojecten, zoals rioolwerkzaamheden en -onderhoud en sloopwerk.

AVG Infra Nederland legt wegen aan. Van grote landelijke wegenbouw projecten en infrawerken tot en met kleine projecten, AVG heeft een zeer ruime ervaring in grond-, weg- en waterbouw.
AVG Infra
Geen project is te groot. AVG Infrastructuur verhuurt zelf alle machines en voertuigen die nodig zijn, zoals vrachtwagen, laadschoppen en containers.
Meer informatie