Explosieven opsporing voor Laarakkers in Grevenbroich


Projecten Beschrijving

AVG Kampfmittelbeseitigung (explosieven opsporing) heeft haar eerste opdracht voor Laarakkers afgerond. Naar tevredenheid want volgende projecten zijn al van start gegaan.

Laarakkers is net als AVG een familiebedrijf en werkt ook zowel in Nederland als in Duitsland. Laarakkers is gespecialiseerd in slopen, asbestverwijdering, grondstofrecycling en gebiedsontwikkeling. AVG Kampfmittelbeseitigung werd gevraagd om voorafgaand aan de sloopwerkzaamheden door Laarakkers het bouwgebied te onderzoeken op de aanwezigheid van explosieven uit de Tweede Wereldoorlog. Niet onbelangrijk als er flink gebouwd gaat worden. Daarna werden door AVG Bau gaten in de grond geboord ten behoeve van een keermuur aan het aangrenzende grondstuk. In Grevenbroicher aan de Montzstraße wordt een groot pand gebouwd voor particuliere
bewoning en bedrijven.

Inmiddels werkt AVG voor Laarakkers op projecten in Duisburg en Düsseldof. In Duisburg werd AVG Kampfmittelbeseitigung toevallig ook gecontroleerd door BG Bau. De BG Bau is een wettelijke ongevallenverzekering voor de bouwbranche in Duitsland. BG Bau controleert onaangekondigd bouwprojecten en was erg onder de indruk van het werk en de professionele aanpak van AVG Kampfmittelbeseitigung.

De werkzaamheden vielen op, met als gevolg mooie PR in de lokale Duitse media.


Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

PROJECT LOCATIE

Grevenbroich (Duitsland)

OPDRACHTGEVER

Laarakkers

UITVOERING

AVG Explosieven Opsporing Nederland

JAAR

2021