Projecten - Uitbreiding buitenopslag DSV Oostrum

Uitbreiding buitenopslag DSV Oostrum


Projecten Beschrijving

DSV Solutions Nederland B.V. en AVG Infra bedachten samen een oplossing om het buitenterrein bij het magazijn van DSV locatie in Oostrum zo in te delen dat DSV het terrein kan gebruiken voor de opslag van grote kratten, haspels en pallets tbv windmolen onderdelen.

Daarmee gaat de huidige palletopslag van 1100 m2 aan de voorkant van het bedrijf naar de achterzijde.

De opslag wordt gemaakt van betonplaten op een fundering van menggranulaat. Zo kan het terrein door de vele heftrucks goed gebruikt worden.

De voorzijde van het buitenterrein wordt ook onder handen genomen. Dit wordt de opslag van grote kratten, haspels en pallets, hier zullen dagelijks grote hoeveelheden windmolen onderdelen worden geladen en gelost uit trailers en containers.

AVG Infra vervangt de half verharding (1500 m2) door nieuw menggranulaat en twee lagen asfalt. Ook de huidige asfalt verharding (4200 m2) ondergaat een grote renovatie en wordt voorzien van een nieuwe laag.

Het project zal door AVG Infra worden afgesloten met straatwerk dat aansluit op de nieuwe situatie.

 

DSV Solutions

DSV Solutions is één van de drie divisies van DSV, een wereldwijde leverancier van logistieke oplossingen met kantoren in meer dan 80 landen en een internationaal netwerk van partners en agenten. 

Bij DSV Solutions werken ze samen met klanten aan het ontwikkelen van logistieke oplossingen die de operationele efficiëntie verhogen en kosten verlagen. DSV Solutions beschikt over ruim 300 magazijnen met een totaal oppervlak van 4.700.000 m2. Eén daarvan staat in Oostrum.

 

PROJECT LOCATIE:

Oostrum, gemeente Venray, Nederland

UITVOERING:

AVG Infra Nederland

OPDRACHTGEVER:

DSV Solutions Nederland B.V.

JAAR:

2018