Jij zorgt voor...

Woon- en werkplekken, voor mobiliteit en toegang tot stroom en water. De wereld draait op jouw vakmanschap. De uitdagingen en maatschappelijke ontwikkelingen waarmee jij te maken hebt, snappen wij. Omdat we dezelfde hebben, sinds 1920. Daarom kun jij op ons bouwen met jouw projecten. Hieronder lees je hoe.

Wij zorgen voor...

IMG_4763

Bouwstoffen

Duurzaam en betrouwbaar bouwen? Zorgen we voor. We maken en brengen je bouwstoffen zoals 100% recyclebare Baublocks, grond en grind. We halen je afvalstromen op voor recycling. Van puin maken we granulaten en van afvalhout groene energie.

Infra

De overeenkomst tussen goede infrastructuur en fijne woon- en werkplekken? Het is onmisbaar in onze samenleving. En jij zorgt ervoor. Wij zijn je partner met sloopwerken, bodemsanering en grootschalig grondverzet. En het bouwrijp maken van woonwijken, distributiecentra en bedrijfsterreinen.

IMG_6611
IMG_3883

Explosieven Opsporing

Verplicht en onmisbaar in je bouwproces: veilige bouwgrond. Wij onderzoeken, detecteren en benaderen explosieven uit de Tweede Wereldoorlog om het geheel vervolgens netjes af te handelen met Defensie. Jij hebt één aanspreekpunt voor dit hele proces en kunt hierna veilig starten met de bouw.

Transport

Je kunt rekenen op meer dan 100 jaar transport-ervaring. We verzorgen: kipper-, beton-, volume-, bulk,  silo- en speciaal transport. Maar bovenal maatwerk. Jij vraagt, wij ontzorgen.

IMG_5401

Samen zorgen we voor...

Onze geschiedenis, jouw expertise en de uitdagingen van morgen komen samen in onze projecten. Of het nu gaat om het opsporen, transporteren, recyclen of implementeren van infra- en bouwgerelateerde zaken in de Benelux – wij zijn erbij, stap voor stap, van ontwerp tot realisatie.

Wat zijn jouw plannen?

Ons familiebedrijf staat met daadkracht, wilskracht en veerkracht voor je klaar. Als de verbindende bouwsteen tussen jouw projecten. Als partner om op te bouwen.

IMG_4909