Infra

Beschoeiing aanleggen

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat voor u een deugdelijke beschoeiing aan kan leggen, dan bent u bij AVG Infra aan het juiste adres. Bij de werkzaamheden aan uw bouwproject of de aanleg en inrichting van een bedrijventerrein krijgt u wellicht te maken met een hoogteverschil of de rand van een waterpartij. Het is dan slim om een beschoeiing aan te leggen, zodat het afgestoken deel gestut is. Op deze manier gaat u afkalven van de rand of oever tegen. 

wegen-bouwen-met-avg-infra
header-infra-avg-infrastructuur-nederland
AVG Beschoeiing
Ons goed opgeleid personeel legt nieuwe beschoeiingen aan, maar kan ook bestaande beschoeiingen vervangen.
Meer informatie

Ook in een bouwput is het slim om beschoeiing aan te leggen, zodat de werkplek droog blijft. Omdat u in de grond aan het werk gaat, zult u water tegenkomen dat de randen van uw afgraving instabiel maakt en de grond drassig. Een beschoeiing van AVG Infra biedt hier uitkomst.

Overtollige grond bij de aanleg van beschoeiing

Bij de aanleg van uw beschoeiing krijgt u wellicht ook te maken met overtollige, zelfs verontreinigde grond. AVG Infra beschikt over een eigen grondbank waarnaartoe we uw grond kunnen afvoeren. Als het om vervuilde grond gaat, wordt deze eerst op een veilige en verantwoorde manier onschadelijk voor het milieu gemaakt. Zo kunnen u en wij met een gerust hart verder werken aan uw project.

Ons goed opgeleid personeel legt nieuwe beschoeiingen aan, maar kan ook bestaande beschoeiingen vervangen. De beschoeiingen van AVG Infra zijn gemaakt van beton of hout, maar we plaatsen ook stalen damwanden langs de waterkant. Ons werkgebied omvat heel Nederland. Onze vaklui maken gebruik van onze eigen machinerie en hebben materieel als mobiele kranen, shovels en containers tot hun beschikking.

Heeft u vragen?

Bel AVG Infra: +31(0)485-802040

Gecertificeerd bedrijf

AVG Infra is een volledige gecertificeerd bedrijf, dat waar mogelijk gebruik maakt van door ons zelf gerecycled materiaal en grondstoffen. Ons gemotiveerde personeel kan elke grote of kleine klus klaren. Wij zijn niet alleen in te schakelen voor het aanleggen van beschoeiingen, maar ook voor sloopwerken, grondverzet of het vervoer van materiaal of bouwstoffen.

header-infra-avg-infrastructuur-nederland
AVG Infra
Als u op zoek bent naar een bedrijf dat voor u een deugdelijke beschoeiing aan kan leggen, dan bent u bij AVG Infrastructuur aan het juiste adres.
Meer informatie