Patrick van Dinther Hoofd Bedrijfsbureau AVG Infra Nederland

Voor infrastructurele projecten op de Nederlandse markt heeft AVG Patrick van Dinther in de functie van Hoofd Bedrijfsbureau AVG Infra aangenomen.

Patrick van Dinther Hoofd Bedrijfsbureau AVG Infra Nederland

December 2017 – Vanwege de mogelijkheden op de Nederlandse markt van infrastructurele projecten heeft AVG besloten te investeren in extra capaciteit. Dit heeft geresulteerd in het aannemen van Patrick van Dinther in de functie van Hoofd Bedrijfsbureau AVG Infra.

Patrick werkt al 21 jaar in de regio in verschillende functies en is daardoor bekend bij veel opdrachtgevers, zowel in de openbare, bedrijfsmatige als particuliere sector. Patrick gaat zich bezighouden met het relatiebeheer in de regio en zal de taak van projectleider op zich nemen bij alle uit te voeren projecten op het gebied van infrastructurele projecten, zoals de reconstructie van wegen, aanleggen van bedrijfsterreinen, grondsaneringen,  oeververdedigingen, straatwerk, sloopwerk en riooltechniek.

Patrick van Dinther stelt zich voor: “Ik ben getrouwd en heb twee dochters van 10 en 13 jaar. Ik ben redelijk actief in het verenigingsleven in Ottersum en Gennep. Al meer dan twintig jaar ben ik werkzaam in de weg- en waterbouw, in verschillende functies zoals: uitvoerder, werkvoorbereider/calculator, projectleider (Dura Vermeer), toezichthouder, directievoerder (gemeente Cuijk) en bedrijfsleider riooltechniek bij Van Kesteren. Mijn nieuwe functie sluit dus goed aan op mijn kennis en ervaring. AVG Infra is een dynamisch bedrijf met veel potentie binnen mijn vakgebied en ook interessante kansen door de samenwerking met de andere AVG divisies.”

Delen: