Maashaeghe Park bouwrijp gemaakt. De verkoop kan beginnen!

Start verkoop woningen Maashaeghe Park Boxmeer, openingshandeling Burgemeester en wethouder. AVG Infra verricht bovengrondse en ondergrondse infrastructuur, grond-, weg- en waterbouw Park Maashaeghe Boxmeer, voormalige locatie Maasziekenhuis.

Maashaeghe Park bouwrijp gemaakt. De verkoop kan beginnen!

September 2017 – ‘Misschien wel de mooiste locatie van Boxmeer’, zo wordt de voormalige locatie van het Maasziekenhuis omschreven in de verkoopbrochure van de bouwkavels en villa’s die er gaan verrijzen. En dat kan AVG Infra beamen. De afgelopen maanden heeft AVG Infra op die schitterende locatie gewerkt en er een bouwrijp landschapspark van gemaakt.

Op 1 september werd door de Boxmeerse burgemeester Karel van Soest en wethouder Peter Stevens, met een shovel van AVG, de openingshandeling voor de start van de verkoop verricht.

Ook de komende jaren blijft AVG Infra actief op het Maashaeghe Park voor werkzaamheden tijdens de bouw en het woonrijp maken van het gebied. Er ligt een meerjarig contract voor onder meer grondverzet, wegenbouw, riolering, terreininrichting en groenvoorziening.

Wordt vervolgd!

PROJECTINFORMATIE

Delen: