Infrawerk voor drie distributiecentra in Duitsland

De AVG divisie AVG Bau Goch, levert onder- en bovengrondse diensten op het gebied van grond, weg- en waterbouw. Dit najaar gaan we aan de slag met de bouw van drie gloednieuwe distributiecentra in Keulen, Kerpen en Bergheim.

Infrawerk voor drie distributiecentra in Duitsland

September 2017 – De AVG divisie AVG Bau Goch, levert onder- en bovengrondse diensten op het gebied van grond, weg- en waterbouw. Dit najaar gaan we aan de slag met de bouw van drie gloednieuwe distributiecentra in Keulen, Kerpen en Bergheim. Deze logistieke hallen zijn stuk voor stuk zeer gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen, (lucht)havens, spoorlijnen en andere overslagcentra.

AVG Bau Goch biedt totaalpakket

Distributiecentra en logistieke hallen zijn vaak gigantisch van omvang. AVG Bau Goch is thuis in alle infrastructurele disciplines die bij de ontwikkeling van een dergelijk distributiecentrum komen kijken. De belangrijkste activiteiten betreffen het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van alle verhardingen, zoals asfalt en beton. Maar ook rioleringswerkzaamheden, sloopwerkzaamheden, grondverzet, het saneren van grond en straatwerk zijn kernwerkzaamheden

Meer weten over de drie nieuwe projecten? 

Delen: