Een nieuwe BV binnen AVG: AVG Techniek Heijen BV

AVG Techniek Heijen BV

Een nieuwe BV binnen AVG: AVG Techniek Heijen BV

December 2017 – De afgelopen maanden zijn vele stappen gezet om de Technische Dienst en het Verhuurmagazijn van AVG verder te professionaliseren. Tot op heden waren de Technische Dienst en het Verhuurmagazijn in Heijen onderdeel van AVG Transport. Vanaf 1 januari 2018 gaan zij verder onder een nieuwe BV: AVG Techniek Heijen BV.

Het doel van het opstarten van de nieuwe BV is om meer zicht te krijgen in de financiële resultaten. Ook kan het management daardoor beter aansturen. Momenteel is het moeilijk te beoordelen wat de financiële resultaten zijn en op welke vlakken er verbeteringen zijn te behalen. 

Onlangs zijn de medewerkers van de Technische Dienst en het Verhuurmagazijn ingelicht over de oprichting van de nieuwe BV. Voor hen blijft er veel hetzelfde, zoals de CAO en het Pensioenfonds. De afdeling zal binnenkort gemoderniseerd worden met een nieuw software systeem. Alle monteurs krijgen een eigen tablet voor urenregistratie, werkorders en voorraadbeheer. Tevens komt er een compleet nieuwe magazijninrichting voor de werkplaats. We hopen met deze innovaties de juiste stap in de toekomst te zetten. 

Delen: