Twee nieuwe infraprojecten voor AVG Bau Goch

AVG actief bij de ontwikkeling van logisitiek- en distributiecentra in Dormagen iov IDI Gazeley. Een nieuwe generatie logistiekcentrum. Het infrawerk AVG.

Twee nieuwe infraprojecten voor AVG Bau Goch

December 2017 – In Duitsland zien veel vastgoedinvesteerders brood in de ontwikkeling van enorme logistieke centra. En AVG Bau Goch heeft daar inmiddels een hele goede positie opgebouwd als het gaat om het infrawerk dat bij de ontwikkeling van dergelijke terreinen met grote hallen komt kijken.

Corné van den Brand, manager AVG Bau: “Blijkbaar ziet de vastgoedsector ons inmiddels als een specialist voor infrawerk bij logistieke projecten. Terwijl we nog druk aan de slag zijn bij drie grote logistieke projecten in Köln, Kerpen en Bergheim, zijn de contracten al ondertekend voor twee nieuwe projecten en staat er nog meer aan te komen. In deze wereld kent men elkaar en als je dan goed werk levert conform alle afspraken, ook qua tijd, dan bouw je een voorsprong op. Dan ben je als manager ook erg trots op je mensen!”

De gunning van deze projecten aan AVG heeft waarschijnlijk ook te maken met het feit dat AVG haar opdrachtgevers een totaalpakket kan bieden. Samen met de andere AVG divisies zoals AVG Transport en AVG Bouwstoff en kan AVG een opdrachtgever totaal ontzorgen.

De nieuwe projecten betreffen moderne logistieke centra in Dormagen, net onder Düsseldorf en in Unna, naast Dortmund. Het werk bestaat onder andere uit sloopwerkzaamheden, grondsanering, grondverzet, rioleringswerk, het aanleggen van alle verhardingen, zoals asfalt en beton en het straatwerk. Zowel voor het buitenterrein, als ook voor de vloeren waarop de hallen worden gebouwd.

Beide opdrachtgevers geven aan dat de vraag naar moderne logistieke centra op perfecte locaties groot is. De toekomstige huurders zijn nog niet bekend. Die gesprekken lopen momenteel.

Klik op de onderstaande links voor meer informatie over de twee nieuwe projecten:

Delen: