AVG-kade aan de Maas: knooppunt van logistieke veelzijdigheid


Projecten Beschrijving

Langs de oevers van de Maas, verankerd in een strategische positie, schuilt de kade van AVG. De locatie biedt veel mogelijkheden, die niet alleen gunstig voor ons als bedrijf zijn, maar ook voor onze klanten en het milieu.

Capaciteit voor 110 meter vrachtschepen
De AVG-kade fungeert als een hub voor efficiënt transport. Met de capaciteit voor vrachtschepen tot 110 meter lang, komt een stukje duurzaamheid op de voorgrond te staan. Zo hebben vrachtschepen een aanzienlijk grotere laadcapaciteit dan andere vormen van transport en hebben schepen over het algemeen een optimalere brandstofefficiëntie per tonkilometer dan bijvoorbeeld vrachtwagens.

Op- en overslag faciliteiten
Wat maakt de AVG-kade zo bijzonder? Het antwoord ligt in de uitgebreide faciliteiten voor op- en overslag. Of het nu gaat om zand, klei, granulaten, grond, of steenachtige materialen, de kade is uitgerust voor veelzijdige verwerking. De aanwezigheid van een geijkte weegbrug waarborgt nauwkeurige registraties, terwijl onze ervaren vakmensen garant staan voor snelle beschikbaarheid en deskundige ondersteuning.

Eigen los-/laadkraan
Een extra troef is de aanwezigheid van een eigen los-/ laadkraan. Hiermee kan AVG niet alleen efficiënt opereren, maar ook flexibel inspelen op de behoeften van klanten. Het gaat verder dan simpelweg laden en lossen; het is een geïntegreerd proces dat AVG met precisie beheert.

Naadloze integratie van transportmiddelen
Ondanks dat het vervoer per schip over het algemeen als duurzamer wordt geacht, is het niet mogelijk om overal per schip te komen. In dergelijke situaties, waar andere vervoerswijzen nodig zijn, speelt AVG Transport een essentiële rol in het naadloos integreren van diverse transportmiddelen. Dankzij de kade kan er strategisch gebruik worden gemaakt van de schepen voor grote trajecten gevolgd door het uitgebreide en steeds groenere
wagenpark van AVG voor de levering van de laatste kilometers. Hiermee kan AVG op een doeltreffende manier de behoeften van onze opdrachtgevers vervullen.

Totaaloplossingen voor efficiënt en duurzaam transport
Kortom, in een tijd waar efficiëntie en duurzaamheid essentieel zijn, vormt de AVG-kade een strategisch knooppunt voor een soepel transportproces. Met moderne faciliteiten, een strategische ligging én de (interne) mogelijkheid voor verder transport via de weg, biedt AVG
totaaloplossingen aan.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

PROJECT LOCATIE

Heijen, Nederland

UITVOERING

AVG Bouwstoffen

JAAR

2024