De kracht van keuze bij AVG Transport
De kracht van keuze bij AVG Transport
De kracht van keuze bij AVG Transport

De kracht van keuze bij AVG Transport

In de wereld van logistiek is de keuze van het juiste voertuig van cruciaal belang. Bij AVG hebben we dit heel serieus genomen en bieden we onze opdrachtgevers een groot scala aan opties als het gaat om transporten over de weg. Van exceptioneel transport, volumetransport, silotransport, betontransport tot aan een heleboel opties bij ons kippertransport. In plaats van te praten over mogelijkheden, laten we onze acties spreken. Hier is een blik op onze kippers vloot en waarom we geloven in de kracht van de juiste keuze.

Flexibiliteit in aandrijving: van 4×2 tot 8×4 trekkers
Bij AVG begrijpen we dat geen enkele lading hetzelfde is, daarom hebben we ons wagenpark uitgerust met diverse trekkers om voor iedere uitdaging de passende combinatie te bieden van zowel trekker als oplegger. Van 4×2 tot 8×4 trekkers, we hebben de flexibiliteit ingebouwd om elke opdracht met vertrouwen aan te nemen. Voor degene die er niet bekend mee zijn, verwijzen de termen 4×2 tot aan 8×4 naar de aandrijfconfiguraties van onze vrachtwagens. Een 4×2 betekent dat de trekker 2 assen heeft, met in totaal 4 wielen. De 4×2 wordt vervolgens aangedreven door één as, dus op twee van de vier wielen, bij een 4×4 zijn alle vier de wielen aangedreven, enzovoorts.

Onze 4×2 trekkers zijn lichter van zichzelf en bieden daardoor voordelen met betrekking tot gewicht, vooral in situaties waar gewichtsbeperkingen een rol spelen. Onze zwaardere trekkers (4×4, 6×4 en 8×4) zijn uitgerust met Hydrodrive systemen waardoor zij zelfs op de zwaarste terreinen vooruit kunnen.

Een kipper voor elke lading
Naast de vele soorten trekkers hebben we ook verschillende kippers om aan de diversiteit van ladingen te voldoen. Zo omvat onze vloot 45 m³ aluminium kippers, perfect geschikt voor licht volume transport zoals papierslib en bepaalde mineralen. Voor zwaardere ladingen zoals zand, grind en lava hebben we 24-26 m³ aluminium kippers en 26 m³ stalen kippers, waarbij de laatste uitblinkt in het verwerken van kleverige materialen zoals klei en natte grond. Voor de meest veeleisende vrachten, zoals asfaltschollen en grote stukken betonpuin of straatwerk, bieden onze 30 m³ stalen kippers de nodige robuustheid.

Veiligheid voorop dankzij ADR-uitrusting
“Veiligheid staat voorop bij AVG. Onze kippers zijn daarom niet alleen krachtig, maar ook uitgerust volgens de laatste internationale veiligheidsnormen. Vooral wanneer we met gevaarlijke stoffen rijden is onze ADR-uitrusting een bevestiging van onze toewijding aan het vervoeren van ladingen op een veilige en betrouwbare manier,” benadrukt Nick Derks, Transportmanager bij AVG. ADR is de afkorting voor een Europese overeenkomst omtrent het internationale vervoer van gevaarlijke goederen over de weg.

Effectieve oplossingen: ontdek onze transportmogelijkheden
“Bij AVG Transport nemen we de uitdagingen van logistiek serieus en streven we naar effectieve oplossingen. Door de diversiteit van ons wagenpark en de veelzijdigheid van de in dit artikel uitgelichte kippers bieden we niet alleen keuzes, maar ook oplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften van onze opdrachtgevers,” zegt Nick Derks.

 

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Delen: