AVG start met productie van Weber
Cemfloor voor hoogwaardige
cementgebonden gietdekvloeren

AVG start met productie van Weber Cemfloor voor hoogwaardige cementgebonden gietdekvloeren

Met trots kondigen we aan dat we zijn gestart met de productie van Weber Cemfloor bij AVG Heymix. Weber Cemfloor is een gewaardeerde naam in de wereld van cementdekvloeren en kent tal van voordelen. Daarmee versterkt het niet alleen ons aanbod van hoogwaardige betonproducten, maar onderstreept het ook onze diversiteit en onze zoektocht naar milieuvriendelijkere oplossingen voor de bouwindustrie.

Weber Cemfloor reduceert carbon footprint
Waarom Weber Cemfloor milieuvriendelijker is dan de traditionele dekvloeren? Dat zit hem in het feit dat het in een geringere dikte kan worden aangebracht. Dit leidt niet alleen tot flinke materiaalbesparingen, maar reduceert ook de carbon footprint. Daarnaast kenmerkt Weber Cemfloor gietdekvloersystemen zich door een efficiëntere thermische geleidbaarheid dan conventionele vloersystemen. De volledige omhulling van leidingen zorgt voor maximale warmteoverdracht, wat resulteert in een snellere verwarming van ruimten met minder energieverbruik.

Moeiteloze plaatsing en constante kwaliteit
Verder is het niet alleen een milieuvriendelijkere oplossing, maar kent het systeem nog vele andere voordelen. Zo is de gietmortel gemakkelijk te plaatsen, verkort het niet alleen de plaatsingstijd en biedt het flexibiliteit in de bouwplanning, maar maakt het ook grootschalige installaties met beperkte voegvereisten mogelijk. Met variabele druk- en buigtreksterkten voldoet Weber Cemfloor aan diverse prestatie-eisen, waarbij robuustheid, optimale reologie en duurzame verwerkbaarheid voor een moeiteloze plaatsing en constante kwaliteit zorgen.

Perfecte aanvulling op bestaande aanbod van AVG
“Bekend om zijn veelzijdigheid en solide prestaties, biedt Weber Cemfloor een perfecte aanvulling op ons bestaande aanbod en voldoet het aan de uiteenlopende behoeften van onze gewaardeerde klanten,” aldus Tijn Koppelman, manager van de betoncentrales. Hij ziet de integratie van Weber Cemfloor als een stap in de richting van het verder versterken van de positie van AVG in de bouwsector.

Meer informatie over de introductie van Weber Cemfloor in ons aanbod en hoe het kan bijdragen aan projecten in de bouwsector? Neem gerust contact met ons op!

Delen: